Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy tényleg érzéketlen az exem?
Szakított, mert már nem szeretett nem voltam érdekes. Én még mindig nagyon szeretem, ezt ő is pontosan tudja. Mikor összejöttünk, bemutattam a barátaimnak, ma már ő is a társaság tagja. Miután szakítottunk, ugyanúgy eljárt a találkákra (így sokkal nehezebb..) ...Most lett egy barátnője. 1: arra nem volt képes, hogy beállítsa facebookon hogy ne lássam hogy kapcsolatban van + a nyáladzásokat se. 2: az egyik csoportos találkára elhozta a lányt, ő is kezd a társaság tagja lenni.
Jóban vagyunk viszonylag szóval letiltani nem tiltottam le anno, de most már igen. Nekem csak ott vannak barátaim, ha nem járok el a találkákra egyáltalán senkim nem lesz..
Csak szerintem volt ez k*csög a részéről, vagy túlreagálom?
Hívd el te a barátokat külön, és kérd meg őket, hogy az exedet ne hívják... Ha kérdezik, mond meg nyugodtan, hogy zavar, hogy látnod kell őt meg a lányt, de nem szeretnéd elszakítani őket, csak szervezzetek külön programot. Így nem kell róluk lemondanod.
A letiltás is jó ötlet szerintem. Amúgy hát... nem köcsögség ez, inkább érzéketlen és tapintatlan dolog, de ha közösek a barátok, akkor logikus, hogy be akarja mutatni nekik az új barátnőt. De annyi esze lehetett volna, hogy nem melletted teszi ezt.
21L
miért kéne titkolóznia? az élet megy tovább... valószínűleg nem azzal fog szarakodni, hogy beállítgassa, hogy pont te ne lásd.
amúgy az, hogy te mutattad be a barátaid és most rájuk szállt + az új nőjét is odaviszi... az nagyon gáz. szerintem ezt nem reagálod túl, én is rettentően ki lennék akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!