Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl a dolgokat?
2 hónapja szakítottunk az exemmel. Nem volt semmi veszekedés, normális emberek módjára leültünk és megbeszéltük, hogy szakítunk. Arról volt szó, hogy azért tartjuk egymással a kapcsolatot, mert kezdetben nagyon jó barátok voltunk.Ez még működött is az első 1 hétben, még fel is hívott, hogy találkozzuk. De most nagyot fordult a dolog...Ha meglát valahol nem köszön oda nekem, nem hív, nem ír. Nem kereshetem mindig én, mert tényleg nem akarok utána futni. Mégis bánt a dolog, mert én nem vagyok egy haragtartó ember és szerintem semmi oka arra, hogy haragudjon rám. Pláne úgy, hogy ő volt nekem az első komoly kapcsolatom és én is neki. Mit gondoltok..nagyon túlreagálom? :S
18/L
Engem sokkal durvábban levegőnek nézett szakítás után az első barátnőm.... ebben volt a legprofibb. Mi meg se beszéltük, úgy hagyott ott mint egy darab sz*rt.
Lehet benne is megfagy a vér ha meglát téged. Van aki nem tudja kezelni a volt kapcsolatait. Vagy annyira pánik szerűen le akarja zárni a múltat, hogy menekül is kicsit előle. Ő neki ami volt az már nem is létezik... van ilyen.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!