Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszerelmesedtem csak elfelejtettem a nevét. Mit csináljak? Hogy keressem meg?
Tegnap egy koncerten találkoztam egy nagyon aranyos lánnyal csak sajnos nem voltam józan és párszor kicsit ráestem meg lépkedtem a lábán de bocsánatot kértem. Még koncert után találkoztam vele és megittunk egy sört de elfelejtettem a nevét, megadta a számát de elhagytam csak azt tudom hogy hogy nézett ki. Még ma is kimegyünk hátha ott lesz. Ha nem akkor hogy keressem meg? Nekem kell az a lány
19F
Ha esetleg van a rendezvénynek facebookos oldala, akkor ott is megpróbálhatod megkeresni. hátha felírta magát hogy ott lesz, vagy kiírod hátha olvassák a barátai :) Tanulság, a telefonszámot a telefonodba kell beírni :)
33/N
Én is keresek egyet koncertről, de se szám se név nem is volt. Te elcseszted az esélyedet én nem teremtettem esélyt magamnak. Melyikünk a balf@szabb? :D
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!