Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Borotválom ott lent, és állandóan kipattogzik meg vöröses lesz. Le szeszelem rendesen, fürdök minden nap stb stb . Mit tegyek, hogy ne pattogjon ki? Ez így van már régóta. A bnőm nem szólt érte, lehet hogy nem zavarja de engem igen, és szerintem őt is. Nem merem megkérdezni tőle, hogy ő hogy csinálja meg úgy átlagba a lányok, de arra is gondoltam már hogy ez egyénfüggő , mert volt olyan barátnőm akinek szintúgy ilyesmi volt mint nekem. Előre is kössz a válaszokat.
22F
2012. aug. 25. 10:30
1/2 A kérdező kommentje:
Ja igen és csak a szerszám felett, a zacsi nem
( :D )
2012. aug. 25. 10:32
2/2 anonim válasza:
1: SOSE borotváld alulról felfelé (tehát szőrnövekedéssel ellentétesen)
2: egy idő után hozzászokik a bőröd is. Ez mindenkinél csak így van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!