Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el hogy ismét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy ismét szeressen?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány (18/L), és nem tudom elfelejteni az exem (18/F)...eleinte egyáltalán nem tartottuk a kapcsolatot, mára már igen, jóban vagyunk de már nem akar tőlem semmit úgy érzem. Hogy ébreszthetném fel benne újra azokat az érzéseket amiket anno kiváltottam belőle? És légyszi ne a felejtsd el válasszal gyertek.. köszönöm előre is :)
2012. júl. 26. 13:14
 1/3 AvernusTriad ***** válasza:
55%
Pedig azt kell, hogy mondja...felejtsd el. Nemvéletlenül mentetek szét, és azóta ő továbblépett.
2012. júl. 26. 13:27
 2/3 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Gondold végig mit rontottatok el. Javítsd ki magadban amit kell, érezd jól magad és ha úgy kell lennie akkor visszajön. Soha ne érezd úgy, hogy nem tettél meg mindent, viszont a kevesebb néha több. Egyszer már kialakult magától. Hogyan éreznéd magad ha veled szeretne lenni, csak erre gondolj.
2012. júl. 27. 06:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Én a magam részéről esetleg csak annyit rontottam el hogy túlságosan is csak érte éltem, bár ezt az elején még értékelte is..

Igazad van első, ő már tovább lépett, de nekem ez sajnos nem ment egyenlőre :(

2012. júl. 27. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!