Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem egy Amerikai fiúba. Mit tegyek?
3 hónapja találkoztunk az interneten (tudom, rosszul kezdődik :D), és azóta minden nap beszélünk. Nagyon megkedveltem, és amikor nem éppen nem beszélünk akkor is folyton rá gondolok. Amikor azt mondta, hogy egy vagy két év múlva jön Magyarországra, akkor annyira megörültem. Szerintetek létezhet online szerelem?
És mit kéne tennem? Olyan rossz, hogy nem találkozhatok vele. Felejtsem el? Vagy várjak, hátha egyszer találkozunk?
Hát mit ne mondjak te is büszke lehetsz magadra,bár még mindig jobb mintha egy másik kontinensről ismerkedtél vona meg valakivel de nem sokat javít a helyzeten.Azért Németországból más ide jönni mint Amerikából,ott legalább vonattal is leutazhat és nagyobb az esélye hogy tudja hol van Magyarország.Jó ronda lehetett a srác ha képes volt leutazni egy muffért ebbe az országba,te meg gondolom azt hitted na majd eltart téged egy gazdag német csávó de hoppon maradtál,nem veszitek észre hogy ezek a külföldi férfiak csak olcsó gumibabának használnak titeket de sebaj megérdemlitek mind a szívatást :D
Tehát ne pattogj itt nekem
Na kérem a következőt.Kössön belém valami olyan csaj amelyiket valamelyik arab fiú kettyintget,de jöhet orosz,ázsiai,mongol de akár még a Holdról is :) Az a lényeg hogy minél távolabb legyen,annál szánalmasabb lesz a dolog :)
Ebben az országban is találsz helyes srácokat akikkel jól ellehet beszélgetni,biztos valamelyik szimpatikussá válna neked,csak ki kell mozdulni otthonról
Ez a "kapcsolat" értelmetlen lenne,még talán ha ezen a kontinensen lenne a srác akkor lehetne belőle valami de így...
Tudod attól hogy amerikai a srác neki sincs annyi pénze hogy havonta leutazzon ide repülőgéppel,talán ha Szaud-Arábiai sejk lenne akkor megtehetné de mivel gondolom nem az ezért ez már neki is luxus lenne.Egy egészséges kapcsolatban minimum hetente-kéthetente találkozni KELL különben sz*rt sem ér az egész
Ha neked az jó hogy 10 évig elhúzódik ez a dolog,amialatt találkoztok jobb esetben 20-szor és utánna dob egy másik csaj miatt akkor oké,csináld csak.Lakva ismerszik meg az ember,lehet ha összeköltöznétek nem bírnátok együtt 5 napig sem,ez még Magyarországon belüli távkapcsolatoknál is előszokott fordulni,nem is olyan ritkán
Tudom hogy szemét embernek látszom a kommenteim alapján,meg is értem ha így gondolod de valójában én csak jót akarok.Azzal ha nyaliznék stb csak jobban ártanék.Próbálok durvábban fellépni hogy kicsit észhez térj,lehet hogy fáj de ez van ha az ember szembesül az igazsággal.Én próbálom leírni a fájdalmas igazságot,így úgy látszik mintha egy rideg,gonosz mogorva ember lennék de valójában én csak segíteni akarok ezzel.Hatalmas pofára esések szoktak lenni ezekből az esetekből,még "helyi" kapcsolatoknál is nemhogy távkapcsolatoknál(ráadásul ennyire nagy távval)
De kívánom hogy ne legyen igazam,döntsd el te hogy mit akarsz.Sok szerencsét!
Szia!
Szerintem maradj a barátja, de azért ne csukd be a szemed, ha valaki közeledik feléd - egy olyan, aki közelebb él.
Hidd el, tapasztalatból mondom...
Sok sikert! :)
beszelgess csak vele. ha mas nem lesz belole tanulod az angolt. de lehet hogy szerzel egy jo baratot, vagy akar kitudja.... nyilvan nem fog 2 evig langolni a szerelem amig magyarorszagra nem megy, de amikor eljon az ideje fel lehet frissiteni az ismeretseget es akkor neki is nagyon jol fog jonni hogy ismer teged, te meg vegre talalkozol vele.
amugy enis epp amerikai sracba kezdek epp beleszeretni D es nem tagadom le hogy azert IS mert amerikai. olyan mas, olyan erdekes. es o is ugyanezt gondolja rolam. egyszeruen nem lehet megunni egymast, annyi ujat tudunk mondani egymasnak. azt mondta imadja hallgatni amit meselek, mert az en szememmel lathatja igy europat (meg soha nem volt ott).
szoval szerintem elvezd ki hogy olyan dolgokat ismersz meg amiket csak egy amerikai tud elmeselni neked. kulonbenis soha nem tudhatod hova sodor a szel majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!