Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnyán kövér vagyok? Vagy tetszhet ez valakinek? (képpel)
2012. aug. 24. 23:26
11/25 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, sőt, a kezed is formára áll!
12/25 anonim válasza:
Határeset, ha szép arcod, van akkor nem sokat ront az összképen, de azért valami edzést beiktathatnál, nem csak a külső hanem az egészség miatt is, és akkor az étkezéseid nem kell megbabrálnod.
13/25 anonim válasza:
Nem feltétlen kell hasonló pasi. Én nagyon vékony voltam, amikor összejöttem barátnőmmel, akinek hasonló a testalkata. Nekem nagyon bejön és hidd el nagyon sok pasi van, akinek ez tetszik ;)
14/25 anonim válasza:
nem vagy nagyon kövér :) a volt barátom új macája 6x olyan "vastag" mint te... és mégis megszerezte a pasimat, a k**va.. egyáltalán nem rossz az alakod. simán van esélyed, mondom ha az a ***** megszerezte az én pasimat, akkor te Leonardo Dicapriót is simán magad alá gyűröd ;) fel a fejjel.
15/25 Vladislav83 válasza:
A kövérség elsősorban nem esztétikai probléma hanem egészségügy. Tehát: Táplálkozás átalakítása és sport!
16/25 anonim válasza:
Butaság a legfontosabb a belső értékeid!!
Szerintem a belső az ami gyönyörűvé tud tenni bárkit ..persze valamilyen szinten nekem is fontos az arc ..csak igasság szerint meguntam az üres fejű ,buta,érzéketlen próbababákat...Már jobban foglalkoztat az ami belül található:)
17/25 anonim válasza:
Tökmindegy, kinek tetszik. Magadnak tetszel? Meg vagy elégedve? Ha nem, akkor ne azon rinyálj, hogy más viszont legyen, akkor tegyél érte, hogy olyan legyél, amivel meg lennél elégedve. Jól mondta valaki az elején: sport és táplálkozási ismeretek. De nem a kiskegyedből. Sportoldalakról. Ha meg te elégedett vagy, akkor az jó, élj boldogan, kirívónak nem vagy kirívó, szóval ha mellé normális vagy, tuti találsz valakit.
18/25 anonim válasza:
ha lefogynál kicsit igazi bombázó lennél, hajrá egyszer élünk!
F19
19/25 anonim válasza:
Kővér vagy nekem nem jősz be pedig énse vagyok sovány de nincs gusztosom a kővér lányokhoz. persze a lányok nak se jővőkbe általába ez igy mukődik a természet nem rendes vagy igazságos mukődik és kész
20/25 anonim válasza:
simàn megszerzik a legjobb pasikat is, sajnos ilyen vilàgot élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!