Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb nénik minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb nénik minden fiúnak azt mondják, hogy jóképű?

Figyelt kérdés
Anyám szerint is és anyám egyik barátnője (kb 40 éves) szerint is és egy másik ismerős (kb 50) szerint is egy nagyon jóképű fiú vagyok. Fiatalabbaktól eddig nem kaptam visszajelzést, de nem is kértem senkitől. Amúgy elég sokan megnéznek az utcán. 18F

2012. aug. 24. 23:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

12 -es hozzászólóval értek egyet.

Korodbeliek tényleg kurogatják a 40 éves Nőket

és sok közülük tényleg Tanárnő a fiatal fiúnak.

2012. szept. 1. 23:21
 22/23 A kérdező kommentje:
de nem is a 40 évesre mondom h néni hanem az 50re -_-
2012. szept. 1. 23:42
 23/23 anonim ***** válasza:

"Anyának is van ilyen szokása, hogy neki a ronda pasik is jóképűek, de ráhagyom."

Örülj neki! Ők egy kihalófélben lévő generáció utolsó bástyái. Ők még ízig-vérig nők, nem olyanok, mint a mai kis emancipált ribik, akiknek IGÉNYEIK (nagy betűvel) vannak.

Néha tényleg úgy érzem, hogy megfordult a világ, a férfiaknak már sokkal kevésbé számít a külső, mint a nőknek.

Egyébként nem akarok a kérdező védelmére kelni, de szerintem a viselkedése jobban meghatározza, hogy valaki 40 évesen néni vagy sem, mint a kora. Ismertem már olyan karót nyelt 29 éves bölcsészt, akit azóta nénizek, mióta elküldött melegebb éghajlatra a "nem őriztünk együtt disznót" szöveggel, pedig akkor én 21 voltam.

2012. szept. 4. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!