Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek jó az alakom?
2012. aug. 24. 21:39
41/62 anonim válasza:
Jó az alakod, de ráférne egy kis élsimítás, mert nagyon pixeles!
42/62 A kérdező kommentje:
najó mivel mindenki csak azt találgatja h minek teszek fel ilyen kérdést ahelyett h válaszolna, kifejtem nektek .11 évig néptáncoltam ami miatt nagyon jó alakom volt szerintem. egy éve abbagytam és neki álltam hízni, meg nem voltam olyan feszes, így összeszedtem magam és leadtam 6 kg-ot és nekem még igazából nem nagyon tetszik az összhatás, persze tornázok mellette, de kíváncsi voltam h most vajon mik a vélemények. ennyi .az meg természetes hogy örülök a pozitív véleményeknek de az olyat is megfogadom h alakítsak még combon fenéken.
2012. aug. 25. 01:06
43/62 anonim válasza:
Az, hogy milyen a tested, vonzó, vagy sem, tökéletes, vagy sem maximálisan szubjektív dolog. Nincsenek sztenderdek. Nekem pl. ez az alkat jön be, szerintem hibátlan.
44/62 anonim válasza:
EZaz ! ahogy az utolsó is mondta, em nem kötelező megfogadni bármit is, lehet hogy így is tökéletes alakod van. Csak azért hogy most na tessék azt is megfogadom örüljetek,, szóval nyugalom, bőven jól nézel ki, De mondjuk a tornát se hagyd abba szóval mind1
Én meg úgyis abba kötöttem bele, hogy már legalábbis mintha az összes ide feljövő lány mind önbizalom hiányos anorexiás mentális beteg lenne kb.. Szóval na ezt nem, VANNAK ilyen emberek, de mondjuk kétlem hogy pont egy ilyen mentalitású lány jönne fel ide, mikor pont hogy ő olyan csúnyának találná magát hogy ki se merne tenni egyáltalán egy képet.
45/62 anonim válasza:
szerintem egy 16 éves kis k.rva vagy, aki ráér a nyáriszünetben...
46/62 A kérdező kommentje:
Honnan vetted h 16 vagyok? nem is írtam.
2012. aug. 25. 13:19
48/62 anonim válasza:
Elég jó, nem látszik, hogy híztál.
22/F
50/62 A kérdező kommentje:
utolsó:DD
2012. szept. 1. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!