Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek jó az alakom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek jó az alakom?

Figyelt kérdés

Ha nem akkor min kéne változtatni?

Kort is légyszi:)

[link]

2012. aug. 24. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Se fenék, se mell. 21F

De legalább duci nem vagy. Azzal semmi baj.

2012. aug. 24. 22:17
 32/62 anonim ***** válasza:
82%

Én lány vagyok, de azért írok ide. Szerintem nagyon jó alakod van :) Én is ilyesmi vagyok, mint te, csak vékonyabb combokkal, kicsit kisebb mellekkel...

Viszont egy orvos azt mondta fogynom kéne, mert ahány kiló vagyok, az nagyon sok a magasságomhoz. És ott voltam megdöbbenve. Tudtam, hogy pálcika nem vagyok, de.. :/

Tehát, fiúk/férfiak, ne csodálkozzatok, hogy az általatok szépnek gondolt lányok feljönnek ide megkérdezni ilyeneket, amikor a média/társadalom vagy éppen egy orvos azt sugallja fogyásra van szükségük! Ezzel elveszik a nők önbizalmát. De azzal is, hogy szép, dögös sztárokat a külsejükkel szekálnak (pl. a beszólások Tolvai Reninek, Szabó Zsófinak -> emiatt kezdett edzeni stb.)

Kedves Kérdező!

Szerintem ne törődj azzal, ki mit mond neked! Úgy vagy jó, ahogy vagy. Hidd el, hogy sokan vannak, akik khm... szívesen levetkőztetnének :D És velük kell törődni, nem azzal akinek nem tetszel :)

Tehát, mégegyszer mondom, nagyon jó alakod van, igyekezz ezt megtartani spkáig! És ha mégis elégedetlen lennél sportolj egy kicsit, szedj fel némi izmot, de ne sanyargasd magad. Szerintem így is jó vagy, és ezt mint nő mondom :)

2012. aug. 24. 22:17
 33/62 anonim ***** válasza:
Szerintem leszärom milyen az alakod.
2012. aug. 24. 22:20
 34/62 A kérdező kommentje:
de azért idejöttél megnézni!?:D
2012. aug. 24. 22:21
 35/62 anonim ***** válasza:
67%
Általában akinek jó a teste,annak ronda a feje.
2012. aug. 24. 22:24
 36/62 A kérdező kommentje:
akkor ne általánosíts:)
2012. aug. 24. 22:25
 37/62 anonim ***** válasza:
nem kell ezen változtatni :) stabil és kész :D 17F
2012. aug. 24. 22:37
 38/62 anonim ***** válasza:

Szerencséd, hogy ilyen testalkatot örököltél a szüleidtől és 0 mozgással van egy erős átlagos tested, a fenekeden lenne még mit dolgozni, ill a lábaidon is de azon kívül van aki 20x annyit mozog mint te és nem bír még így sem kinézni. Ez genetika.

21F

2012. aug. 24. 22:48
 39/62 A kérdező kommentje:
11 év néptánc? az semmi mozgás. érdekes.
2012. aug. 24. 22:49
 40/62 anonim ***** válasza:

Jó az alakod.

amúgy meg, ahaha "ne csodálkozzatok". Az lehet hogy vannak oda kint anorexiás lányok, akik tényleg mentális betegség miatt olyanok amilyenek. De ne mondjuk már hogy óóó minden átlag lány blabla.. hogyne.

Szegény kérdező biztos alig mer tükörbe nézni reggelente, mert ha mégis belenéz félő hogy elsírja magát szóval hagyjuk már ezt.. Amúgy nem csodálkozom, mert tudom hogy a hiúságát akarja legyezgetni, biztos kap ő elég bókot ahogy igazából mondta is, mért ne lehetne még több

2012. aug. 25. 00:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!