Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gyerekes? Negatívu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyerekes? Negatívumot is

Figyelt kérdés

ha a kortársaimmal beszélgetek hogy kinek ki tetszik mindenki 25-30-as pasikat sorol föl

gyerekes vagyok

nekem ők tetszenek (de csak ezeken a képeken)

[link]

[link]

[link]

szerintetek?

(ja és nem a média befolyásol)

még párat lehet össze tudnék szedni de azokat is csak ebből a korosztályból

16/l

2012. aug. 24. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ezek gondolom csak 14 évesek....a képeken...

mert h 25 höz semmi közük az is tuti...

Háát ez is egy fajta ízlés...de ha te nem ilyen vagy akkor már van köztük egy értelmes lány is :)

2012. aug. 24. 20:45
 12/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha korodbeli pasik jönnek be hiszen mindenki tudja ,hogy 16-18 éves korban vagy azalatt nagyobb pasik jönnek be de aztán 30 fölött mindenkinek a fiatalok jönnek be mivel 16-18 éves korban 30 már érettek de ha felnőnek már rájönnek ,hogy minél "korabelibb" annál jobb.
2012. aug. 24. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a 30-as sok ennyi idősen! A képen láthatóak többnyire a 14 év körülieknek jön be, de ha neked tetszenek, hát most mi van abból? Szerintem nem gáz! Nem összejönni akarsz velük, nem? Nincs ebben semmi :) Én 18 vagyok, 20-23 év körüliek jönnek be (2 kivétel van, az egyik 17 a másik 32, de ez csak kivétel, és csak úgy bejönnek.)

A barátom 21.

2012. aug. 24. 20:53
 14/15 A kérdező kommentje:
azért ez már semmiképpen: [link]
2012. aug. 24. 20:55
 15/15 A kérdező kommentje:

amúgy a képen láthatóak 18-20 év körüliek

én úgy tudom

2012. aug. 24. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!