Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem szeretik a gyerekes komolytalan fiukat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 17:24
1/11 anonim válasza:
Én szeretem őket, sőt szinte csak velük jövök ki jól 20L
2/11 anonim válasza:
Ha egy gyerekkel akarok beszélgetni, akkor az unokaöcsémhez megyek. Nekem nem gyerek kell, hanem férfi, fiú, kinek hogy tetszik.
3/11 anonim válasza:
Mert nekem férfi kell, nem pedig egy óriáscsecsemő.
4/11 anonim válasza:
A (kis)lányok miért ne szeretnék?! A nők nem annyira.
5/11 anonim válasza:
Kikérem magamnak, én nem vagyok sem gyerek, sem óriás csecsemő, és a pelenkát is csak hobbiból hordom!
6/11 anonim válasza:
Eleinte vicces, de nem később amikor esetleg jönnek a gondok nem lehet vele komolyan beszélgetni, és azon veszed észre magad hogy egyedül maradtál egy kapcsolatban, neked kell mindent csinálnod.
Nem mindenki vevő mindennap a gyerekes dolgokra.
7/11 anonim válasza:
Én azt szeretem,ha valaki tud komoly lenni,de tud komolytalan is lenni,ahogy épp a helyzet kívánja.:P
Ami fontos,hogy legyen határozott,már elegem van a tugyimutyikból!
20l
8/11 anonim válasza:
Így van! Férfiak, legyünk határozottak! Ha gondoljátok…
10/11 anonim válasza:
A lányok szeretik őket, a nők már nem. Mondjuk kivételek akadnak, 16 vagyok, "nőnek" még nem nevezném magam, de nem állnék le komolytalan fiúkkal, max hülyéskedni. És sok lány ismerősöm van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!