Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő okos, kedves, megértő és még szép is?
ebben az esetben 3 probléma lehet:
1. nem vagy 21 körüli
2. hogy van pasid (és ez nem úgy probléma neked biztosan jó :D)
3. hogy csak poénból írtad
Szerintem én nem vagyok buta, kedves vagyok megértő és sokan szépnek tartanak. Bár véleményem szerint ronda vagyok, de ez most mellékes... :) Persze kinek mi a szép...
Szerintem vannak ilyen nők, akiket keresel csak eddig rossz helyen keresgéltél.
Nekem se jobb, ha kivételesen egy ember felkelti az érdeklődésemet mert nem átlagos a személyisége és még ki is néz valahogy akkor tuti biztos, hogy meleg :))) nem tudom miért rájuk bukom, de az istennek nem tudok magamnak hetero fiút kinézni soha sehol, pedig én próbálkozom :D
Na de fiatalok vagyunk, vigasztaljuk magunkat azzal, hogy hátha később szerencsénk lesz ;P
egyszeee vót hó nem vót egy messzi messzsi galaxisban..
koppkopp a szépség belülröl jön azértmert esetleg szép atoll lehet egy bunko parasztis és sha nem valami széép külsörE?:O ismerd meg biztos mrgteccik benne valami... és ne külsö alapján dönts egy szer probálkozbe egy belsö szépsségű lánynál:D
Kérdésre válaszolva:
Én is ilyen nőt keresek de sajna még nem találtam.
Vagy már férje volt és gyereke:S:(
Pedig nekem nem is kell hogy annyira szép legyen.
Elég ha a súlya 40kg felett de 80kg alatt van.
Magassága pedig 150cm felett de 180cm alatt van.
És arcra egy fokkal szebb a bányarémnél.
Na persze legyen okos,kedves,megértő és amit kihagytál pedig fontos,hogy hűséges is legyen.
Sajnos ugy vettem észre hogy aki manapság szebb az vagy egy öntelt,nagyképű,önmegvalósító sz.r.
Vagy egy retkes k.rva akin már életében átment 20 férfi.
Óóó. Én azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok:D A barátnőm egyszerűen gyönyörű, modellkedik, és mellette nagyon okos, értelmes és kedves. Tehát van. Lehet, hogy kevés..de szerintem ne általánosítsunk, hogy aki szép, az buta, aki okos, az csúnya. Mert esetleg ezt a kérdést elolvasva néhány szép és értelmes lány önbizalma igen csak visszaesik..
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!