Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a számról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a számról? Bnőm teljesen beindul tőle. Aki lát benne vmi izgit kérem írjon

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=_9IlCJynrGw

az előbb is elindította a számot és elkezdett izgatni :D

nektek teccik? csajok ti főként írjatok! :D

2009. júl. 25. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ebben a számban semmi izgatót nem találtam, nem is az én stílusom. De nekem is vannak olyan számok, amiktől beindulok, és szerintem ezzel nem csak ketten vagyunk a barátnőddel.

21/L

2009. júl. 25. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
uncsii és egyáltalán nem izgató :S
2009. júl. 25. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Hát, áldom a jószerencsédet, de a szám egy rakás sz@r.
2009. júl. 25. 15:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondolom az tetszik neki benne, hogy jól lehet rá erotikusan táncolni :P Mert pont olyan az üteme.. Én például el tudom képzelni egy filmben is egy nem túlzottan romantikus szeretkezés háttérzenéjeként (:

Ne hallgass a sok őrült metálfanatikusra (;

Bár bevallom én sem kedvelem a technot, a 150 bpm alatti dolgok kiakasztanak.

2009. júl. 25. 21:09
 15/15 A kérdező kommentje:

szeretem a technot én is viszont ez olyan striptease bárba való szám, meghát kicsit kokóc is :D

ezért írtam ki h ki mit gondol erről

2009. júl. 25. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!