Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a nudista strand?
Igazad van Kedves Válaszíró! :)))))
Hát csak az a baj, hogy most ebből (is) én jöttem ki szarul, nem akartam, hogy megharagudjon, de jobb is így, így tényleg nem történik olyan aminek esetleg nem kéne...
igen, hát nagyrészt idősek vannak akik csorgatnák anyálukat a pár fiatalra ha mennének, jó oké, nagyon kevés fiatal megy, de ez elenyésző ..
Nézd tudod ez egy legális kiélési formája az exhibicionizmusnak, én magam is megdöbbenek sokszor mennyi hüly evan, nemtom az a fürdőruha mégis kit zavar, állítják, hogy ettől "jobb" .. haha, hát persze, van mit nézni ....
00:10
Na! Azért nem 3km! Gyalog pár perc a hévmegállótól, max. 500m. Én is voltam ott hévvel, igaz télen, de mondták III. kerületi ismerőseim, hogy nyáron szokták látni, hogy egy szál f...ban ott szoktak nudizni.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem nem ciki a nudi strand. Én még soha nem voltam ilyen helyen, de egyre kíváncsibb vagyok rá és egyszer legalább az életben szeretném kipróbálni. Ha nem tetszik, legfeljebb nem megyek többet. Írom ezt úgy, hogy én is nagyon szégyellős vagyok általában.
nézzétek milyen lazán mászkálnak itt az emberek és milyen csajok vannak :
jól elvannak ők csupaszon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!