Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a nudista strand?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm el akar vinni egy ilyen helyre... vagyis azt mondta h Pest mellett van egy nagy tó és h ott lehet meztelenül fürdeni, de nincsennek sokan...ezt mondta... de az a gáz h én nagyon de nagyon szégyenlős vagyok, és utálok meztelenkedni!! de nem akarom megbántani mert már megigértem neki. de úgy félek, nemtudom h hol van meg h milyen ez :S és ha nem veszem le a fürdőruhát az nagyon gáz? légyszi válaszoljon vki aki jártas ebbe.... ja és 16 éves vagyok :S:S
2009. júl. 24. 23:23
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

hát igen teljesen igazad van!

vagy esetleg akkor rábeszélem h máskor, de akkor meg majd mondok vmi más indokot... de megfog haragudni, érzem azt meg nem akarom, de nem akarok ugy ugrálni ahogy ő mondja, csak az a gáz h MEGIGÉRTEM! mert ilyen idióta vagyok!! >.<

2009. júl. 25. 00:14
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

Na BUMM, és akkor mi van???

Megígérted, de mégis valami közbejött, sorry... EZ VAN!

(Ha azt mondod, hogy most jött meg, azzal nem tud vitatkozni, nem mehetsz strandra, sőt tűző napra sem!)

Legközelebb meg legyen eszed : olyat ne ígérj meg, amiről fogalmad sincs, mivel jár együtt...

Az sem jó, ha olyan helyre mész, amiről a szüleid nem tudnak, ha bajod esne, fogalmuk sincs, hol keressenek?

2009. júl. 25. 00:22
 13/28 A kérdező kommentje:

:$

akkor az jó lesz de nemtom h elhiszi-e ...:S

vasárnap mennénk :|

de majd elmesélem h mi volt.. :D

vagy h beszéljem rá h rendes strandra menjünk??? azért nem lesz könnyű rábeszélni arra se.

2009. júl. 25. 00:29
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

Igaza van, az utolso valaszolonak! Nem vagy koteles, elmenni egy olyan helyre, ahova nincs kedved! Meg, ha megigerted akkor sem!

En sem mennek, el nudizni pedig nem vagyok olyan fiatal :) Nem szeretem, ha idegen pasik csak ugy meresztenek ra a szemeiket. :)

32/L

2009. júl. 25. 00:32
 15/28 A kérdező kommentje:

:)))))))))))

De akkor se mennétek el ha tudnátok h megharagudna az illettő? akit szerettek..

2009. júl. 25. 00:34
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Es meg valami, ha tudja, hogy bele vagy zugva, akkor nem veletlenul ki akar hasznalni? Azt irtad, hogy o nem szeret!

32/L

2009. júl. 25. 00:35
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem mennek el, ha csak en szeretem es o nem! Mit erdekelne engem, hogy megharagszik!?

Azt szoktak mondani, hogy aki haragszik a nem b@szik :))

2009. júl. 25. 00:37
 18/28 anonim válasza:
88%
Szerintem nyugodtan magadon hagyhatod a fürdőruhát. Én is budakalászi vagyok, és mostanában nem láttam arra pucér embert, pedig az utóbbi pár hétben többször is jártam arra.
2009. júl. 25. 00:38
 19/28 A kérdező kommentje:

megmondtam neki h nem tudok menni... azt mondta h nem baj de tudom h megharagudott.........

faasza:S:S:(

2009. júl. 25. 14:24
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne sajnáld, hogy az ismerősöd netán megharagudott...

Szerintem csak csalódott, hogy nem jött be neki a jó kis terve, hogy levetkőztet.

Én a helyedben nem mennék vele sehova, csak ki akart használni!!!

2009. júl. 25. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!