Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes pasik miért mondják, hogy szeretik a kis mellet, mikor ez hazugság?
ha nem hiszed el akkor minek kérdezed már 2.-szor is? nem fogom bizonygatni neked, hogy miért szeretem jobban, ha nem akrod elhinni, akkor halj meg egyeül abban a tudatban, hogy senkinek sem tetszettél. de már mondtuk a másik kérdésben, hogy a kisugárzásod és a dologhoz való hozáálásod miat nem kelesz senkinek.
a nagy mell is lehet szép és feszes, de a gravitáció is dolgozik és ha nem műmel akkor az hamarabb fog lógni. és azt ne is mondjam, hogy a műmell sokkal rosszabb, mint a kicsi. akkor inkább veszek guminőt.
De akkor tölts már fel egy képet a melledről, had lássuk, hogy mi az amivel nem vagy megelégedve.
kiváncsi vagyok rá miért jobb? nem tudod megindokolni?
képet meg nem töltök fel.
Mert 5 évvel a megismerkedésünk után nem fog úgy lógni rólad mint a folyások a cseppkőbarlangban.
Mert sokkal esztétikusabban néz ki. Tényleg nem értem, hogyan mondhatod azt, hogy te tudod mi szép mindenkinek. Van akinek a zöld szem a zsánere, van akinek a barna.
Van akinek az izmos test, van akinek a nyüzüge.
Ja és a legfontosabb, azért mert ahhoz a nőhöz nőtt hozzá, akit szeretünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!