Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nincs fiú és lány között barátság?
nekem is vannak lány barátaim. miért ne létezhetne?
most komolyan aki itt írkája hogy nem lehet, az olyan kretén lehet hogy szóba sem állnak vele. előfordult már az is, hogy egy lány többet akart, de ez ritka. én meg nem barátkozok egy lánnyal, ha többet akarok tőle.
volt már fiú legjobb barátom általános iskolában, aztán a srác belém szeretett...
gimiben a 'legjobb' fiú haverommal meg.. hát nem csak és kizárólag haverság volt :D
na, szerintem ezért nincs... nem arról van szó, hogy nem állnak szóba velem..... :DDD
18L
jézusom, ennyi hülye választ ..
Azért, mert valakinek nincs fiú/lány barátja az nem azt jelenti, hogy annyira senki hogy hozzá se szólnak. A barátság nem csak az hogy valakivel "jóba vagy és néha dumáltok.." ez maximum haverság. Nekem van fiú barátom, legjobb barátom és ezért is tudom hogy ez nem ebből áll. Teljesen olyan vele is mintha a legjobb barátnőmmel beszélnék. És nagyon szeretem őt !!
14/L
(és bocsánat, ha hülyén fogalmaztam..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!