Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti nem féltek amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nem féltek amikor meztelenül vagytok?

Figyelt kérdés
Mondjuk h vki meglát, v ilyesmi :S
2012. aug. 23. 22:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért félnék? Nem zavar, ha valaki meglát, de direkt mutogatni sem szoktam magam.
2012. aug. 30. 16:06
 32/44 anonim ***** válasza:
48%

Na hát ezek után fi , hogy arról van szó hogy te erre izgulsz, nehogy már tényleg ezen járna a fejed. És ha egy shotgunt szegezne a fejedhez, de meztelenül eltudnál rohanni, te maradnál és várnád hogy szét lőjön.

ÉS pont tök véletlen a betörés mellet elképzeled hogy 5 csaj orálisan kielégít, huuu ettől nagyon félni kell ám, szörnyű lehet, örülnél is neki.

Persze az életben nem fog ilyen előfordulni, úgyhogy ez nem jött be.

2012. szept. 9. 21:21
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Én pl meztelenül alszom.

26/F

2012. szept. 9. 21:32
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm ezt a kérdést meg a kommenteket! Még el se kezdődött a nap, de már most nevettem egy jót!!! :DDDDD

Az volt a csúcs, mikor írtad, hogy most már ruhában is félni fogsz! :DD Sírtam! Köszi! :D

2012. szept. 28. 01:13
 35/44 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy adja elő az ember. Ha meglátják és zavarba jön, elszégyeli magát na az tényleg gáz. De ha tegyük fel ablakban meglát egy lány és elkezd mosolyogni lóbáld meg előtte 2X a farkad és közbe mosolyogj. Az úgy már egy jó poénnak minősül:D
2012. szept. 28. 01:59
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem voltam fáradt, most már az vagyok. Köszi:P

Jó éjszakát!

2012. szept. 28. 02:07
 37/44 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy :D
2012. szept. 28. 08:11
 38/44 anonim ***** válasza:
a fium előtt nem. xd
2012. okt. 5. 19:06
 39/44 anonim ***** válasza:
Elég valószínűtlen, hogy valaki röntgenszemű perverznek ez sikerülne, vagy a láthatatlan ember bekamerázta volna a szobámat. A betörőnek is inkább a pénzed
2012. okt. 5. 19:09
 40/44 anonim ***** válasza:
és az értéktárgyaid lennének érdekesek, nem az, hogy használja-e éppen valaki a fürdőszobát.
2012. okt. 5. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!