Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen különleges helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen különleges helyen voltatok meztelenül?

Figyelt kérdés
Miért voltatok ?

2012. aug. 22. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Anyósom ágyában.

Lefeküdtem vele.

2012. aug. 22. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
anyaméh. ott éltem 1 darabig
2012. aug. 22. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Tóban, erdőben, anno a tornatanár fürdőszobájában (ő nem volt ott : D), ilyesmik.
2012. aug. 22. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyszüleim szomszédjának elhagyatott udvarán, ahol már senki nem lakott :D
2012. aug. 22. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
szőlőskert, erdő, mező, panelház teteje, stb...
2012. aug. 23. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy élményfürdőben,éjfélkor,a leghidegebb-és sötétebb- medencében. 1-2 ember elhaladt a medence mellett,de nem lehetett látni belőlem semmit,észre sem vettek. :D Őm. Idegesített a bikini,folyton leesett rólam úszás közben az alsó és a fölső része is...:D
2012. aug. 24. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.Azt el is felejtettem,hogy egy folyóban is teliholdkor,több lány társaságában... Őrült dolgot akartunk csinálni. :P
2012. aug. 24. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nudista strandon, akkor egyszer egy sima tónál amikor éjszaka fürödtünk ott na akkor volt is egy olyan kellemetlen helyzet hogy ledobtuk a fák között a ruháinkat hogy azért mégse a vízszélén legyen és szinte 2 órán keresztül meztelenül rohangáltunk mert nem találtuk meg, közben kiderült hogy az egyik csaj berakta őket az autóba mert ott jobb helyen volt és szólt is róla nekünk de mi el is felejtettük, ő meg ugye nem szólt mert a párjával telefonált :D
2012. aug. 26. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Háztetőröl meztelenül ugráltunk bele a vízbe.:D De voltam már plázába meztelenül, mert az egyik biztonságinak a barátnője a legjobb barátnőm, így elintézte, hogy senki se mehessen fel az emeletre. Mi kihasználtuk, így meztelenül futkoztunk, mert fogadtunk valakivel, és vesztettünk. :( :D
2012. aug. 29. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Balaton nappal, Művészetek Palotája melletti kilátó éjjel :D A miért nem publikus :P
2012. aug. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!