Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Van egy srác, tök jól elbeszélgettünk egy ideje, 2 hete egy buliban összeakadtunk, jobban is, mint kellett volna. Azóta nem beszél vele, írtam neki, hogy mi újság, hogy van... meg hogy kicsit kellemetlenül érzem magam. Erre annyit válaszolt, hogy hát ez ilyen, figyeltem volna jobban. Teljesen kiakadtam, hogy mi van, annyit írtam rá, hogy nem csak rajtam múlott az egész, és hogy amúgy is hogy érti ezt. Ez három napja volt, még aznap megnézte a válaszom, fent volt Facebookon, semmi. Elég bántó. Arra gondoltam, hogy írok neki egy levelet, valami hasonlóan: Nem tudom, mivel érdemeltem ki, hogy ne szólj hozzám, de elképesztően érdekelne." Egyszerűen csak rohadtul idegesít, hogy hogy lehet valaki ilyen bunkó... és főképp miért. Úgy érzem, ha nem teszek semmit, felrobbanok az idegességtől. Szerintetek mi legyen? Köszi!
2012. aug. 23. 20:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Április óta ismerjük egymást, 5x találkoztunk... Honnan vagytok ti ilyen okosak, hogy mindent ""tudtok"?
2012. aug. 23. 21:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Csak a negatív tapasztalatok, olvass bele pár kérdésbe. ;)
2012. aug. 23. 21:45
 13/19 A kérdező kommentje:
Megértem én, persze, a sok pofon után egyből általánosít az ember, de azért nem kéne :)
2012. aug. 23. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Miért várod, hogy mindent tudjunk, ha nem szolgálsz ki minket információval.

Ez kb. olyan mintha elromlana a számítógépem és azt írnám a help-nek, hogy "Baj van a géppel."

Na ne bassz...

Ők is megpróbálnak találgatni. "A monitor be van kapcsolva?"

Érted? Gondoltam, hogy nem :)

2012. aug. 23. 21:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem-értem, de most nem erről van szó, csak úgy írnak itt olyan dolgokat, hogy na, biztos lefeküdtetek, tuti először találkoztatok... tényként kezelik az általuk feltételezett, és egyáltalán nem valós dolgokat.
2012. aug. 23. 21:52
 16/19 anonim ***** válasza:

"2 hete egy buliban összeakadtunk, jobban is, mint kellett volna"

Ez erre utal. Pláne az itteni színvonal tükrében. :)

2012. aug. 23. 21:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam, úgy értettem: 2 hete volt, mikor ez történt.
2012. aug. 23. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:

AZ tiszta, és nem is az a lényeges, hanem a "egy buliban összeakadtunk, jobban is, mint kellett volna".

Mondom, a korosztályod meg a GYK színvonala alapján szerintem kb mindenki arra gondolt hogy minimum lsz*ptad a WCben. :D

Mostmár tiszta ugye? :)

2012. aug. 23. 22:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Persze, értem én :) Sajnos ez a gyakori... Én szerintem rendes lány vagyok, szóval nem értem, mivel érdemlem ezt ki tőle.
2012. aug. 23. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!