Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép lányok, mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok, mennyire jön be ez a test?

Figyelt kérdés

Kérdés fent, tökéletes, vagy túl sok-e esetleg?

[link]

zyzz

2012. aug. 23. 17:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy a te ízlésednek szép vagyok, úgyhogy nem válaszolok. :)
2012. dec. 29. 21:38
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
De azért annyit mondanék, hogy kár Aziz Shavershian-ért, a túlvilágon biztos nagy sikert arat a nők körében.
2012. dec. 29. 21:42
 33/65 anonim ***** válasza:
40%
rohadtjól néz ki
2012. dec. 29. 21:43
 34/65 anonim ***** válasza:
Nem tetszik a tetkó, és az én ízlésemhez képest egy kicsit túl sok az izom, de látszik, hogy sokat dolgoztál érte és ezt csodálom benned. 18/N
 35/65 anonim ***** válasza:
72%

Férfiként mondom, elég jól kidolgozott test. Én is kb. ilyen vagyok, talán pár kilóval kevesebb. Ez a jó egyébként, ilyen egy igazi férfi.

Az kár,hogy nem minden nőnek jön be, de a zömének azért igen. Sok nő fosik, hogy nem tud megtartani egy ilyen palit, mert minden második nő csorgatja a nyálát iránta, meg ugye az előítélet,hogy jobban szeretik az izmos fickók magukat, mint a nőt. Ebben azért van valami, nekem is a testem a legfontosabb, csak utána jönne a nő. Ez meg nem minden nőnek fér bele. Csak akkor ne húzzák a pofájukat, ha 15 év házasság után nem úgy néz ki a párjuk mint megismerkedéskór,hanem egy meglőttyedt vénember ébred egyszercsak mellettük. A jó kinézet bizony a testtel való rendszeres törődést igényel. Enenk pedig megvan az ára. Azok a nők, akik ezt nem tolerálják, mehetnek a fenébe a hamburgerzabáló sörhasasokhoz punnyadni!

36/65 anonim ***** válasza:
58%
Hát nekem ez egy igazi esztétikai élmény... :)) 10/10. Akárkié, nagyon szép.
2012. dec. 29. 21:45
 37/65 anonim ***** válasza:

Azta, nekem tátva maradt a szám, szép. Viszont az nem tetszik, hogy az alsógatyáját sem húzza fel rendesen, csak hogy látni lehessen milyen kidolgozott...

Egy ilyen top csávóval már csak azért sem jönnék össze, mert folyton félnék, hogy megcsal

2012. dec. 29. 21:49
 38/65 anonim ***** válasza:
100%

35-ös véleményét osztom, bár lány vagyok. Viszont ez fordított esetben igaz rám. Én azért (is) hagytam el a barátomat, mert nem tudta tolerálni, hogy nekem a testem is fontos. Sérelmezte, hogy ugyan miért edzek minden nap 1,5-2 órát, meg hogy ugyan miért nem tömöm én is hamburgerrel, lángossal, meg fagyival a képem, mint ő. Aztán mikor már kib*szott jól néztem ki a saját mércémmel mérve, sérelmezte hogy túl jól nézek ki, mindenki megnéz, stb. Utána pedig jött a "túl sovány vagy, hízzál vissza" korszak. Na hát az ilyentől herótom van, úgyhogy kis idő múltán ki is adtam az útját, igaz más okok is közre játszottak. Csak azért ne törődjek a saját testemmel, azért ne nézzek ki jól, mert ő nagy ívben sz*rik bele abba, hogy ő hogy néz ki, és mert neki "ducin is tetszem"??Ha egy ember nem képes elfogadni a te értékrendedet, akkor az mehet a levesbe. Szerintem.

18L

2012. dec. 29. 21:55
 39/65 anonim ***** válasza:
100%

#35-ös és 38-as igen pont így van ahogy írjátok.

Nem tudom utolsó milyen pasit fogtál ki de tuti nem normálisat,én meg kajakra támogatnálak sőt zavarnálak lefele a terembe edzeni ;),vagy mennénk együtt akár :)

Jól csinálod,csak így tovább.

25Ffi

2012. dec. 29. 22:04
 40/65 anonim válasza:
58%
huuh imádom az ilyen testet *.* 18/L
2012. dec. 29. 22:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!