Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, mennyire jön be ez a test?
ursula ursulella:
Szerintem ez tévhit, előítélet. Heti 3 edzés (másfél-2 óra/alkalom) + normális étrend, ez azért szerintem nem olyan sok.
Én ilyet testet akarok kérdező pont.Ezzel már lehet menni a Bed beachre csajozni.
Egy igazi jó csajnak aki mondjuk fitneszes meg jó testű annak igenis ez bejön,az átlag fújjolja,mert lehet otthon rá masztizik,csak tudja,hogy ehhez a pasi szinthez már ,,le kell tenni valami(ke)t az asztalra külsőleg és belsőleg is".
Utolsó iszonyat sztereotípiákat beszélsz,azonnal jössz a koxxal,sose bírtam ezeket az irigy embereket,összetennéd a két kezed ha ilyen tested lenne plusz egy BMW. :D :O
Lehet koxolt igen,csak tudod ahhoz hogy ilyen tested legyen kőkemény melót kell beletenned,értsd írd fel a kajád számold ki,hogyan jön össze a napi fehérje bevitel,vezesd naplóba,persze enni kell,amikor már a füleden jön ki akkor is,edzésen volt,hogy majdnem hánytam,mai napig is sokszor a kukát odateszik nekem.
Tapasztalat,hogy igenis a fullos szép nőknek ez a test bejön.
nem az edzés mennyisége aggasztana, helyes, ha valaki sportol, támogatom, és ez a mennyiség nem is sok, amit írtál, én is szeretek sportolni
de sose buktam a kondis srácokra, ez van
nálam a férfi ott kezdődik, h kevesebbet foglalkozik a testével, mint én
nem akartam előítéletes lenni, csak ezt szoktam gondolni az ilyen kidolgozott testű emberekről, valamiért biztos fontos nekik a testük, megjelenésük, fontosabb, mint egy átlag embernek, tehát mi motiválja erre? ó, ez engem mindig nagyon érdekel, h kit mi motivál!
én is szeretek sportolni, de ha nem tökéletes az alakom, az egyáltalán nem zavar, akkor lennék zavarban, ha tökéletes lennék :)
hogy hogy nézek ki, azt meg rátok hagyom, olyan következtetést vontok le, amilyet csak akartok, kedves korábbi hozzászóló :) a világ nem fekete és fehér, hanem pepita!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!