Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép lányok, mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok, mennyire jön be ez a test?

Figyelt kérdés

Kérdés fent, tökéletes, vagy túl sok-e esetleg?

[link]

zyzz

2012. aug. 23. 17:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
ha nem lenne a tetoválás tetszene..
2012. aug. 23. 18:13
 12/65 anonim ***** válasza:
51%
Awwww nagyon bejön ;) 19/l
2012. aug. 23. 18:14
 13/65 A kérdező kommentje:

ursula ursulella:

Szerintem ez tévhit, előítélet. Heti 3 edzés (másfél-2 óra/alkalom) + normális étrend, ez azért szerintem nem olyan sok.

2012. aug. 23. 18:17
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Zyzz Shreddedshian a srác neve, de oda is írta a kérdező a kérdés alá. 22 éves korában szívrohamban meghalt. Gondolom sok volt a cucc. Na de mindegy, R.I.P. !
2012. aug. 23. 18:18
 15/65 anonim ***** válasza:
90%
Jó vagy, de nekem nem kell ilyen szép pasi. Bányarém lennék melletted.
2012. aug. 23. 18:26
 16/65 anonim ***** válasza:
29%

Én ilyet testet akarok kérdező pont.Ezzel már lehet menni a Bed beachre csajozni.

Egy igazi jó csajnak aki mondjuk fitneszes meg jó testű annak igenis ez bejön,az átlag fújjolja,mert lehet otthon rá masztizik,csak tudja,hogy ehhez a pasi szinthez már ,,le kell tenni valami(ke)t az asztalra külsőleg és belsőleg is".

Utolsó iszonyat sztereotípiákat beszélsz,azonnal jössz a koxxal,sose bírtam ezeket az irigy embereket,összetennéd a két kezed ha ilyen tested lenne plusz egy BMW. :D :O

Lehet koxolt igen,csak tudod ahhoz hogy ilyen tested legyen kőkemény melót kell beletenned,értsd írd fel a kajád számold ki,hogyan jön össze a napi fehérje bevitel,vezesd naplóba,persze enni kell,amikor már a füleden jön ki akkor is,edzésen volt,hogy majdnem hánytam,mai napig is sokszor a kukát odateszik nekem.

Tapasztalat,hogy igenis a fullos szép nőknek ez a test bejön.

2012. aug. 23. 18:30
 17/65 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez az ijesztő kategória. Sose tetszettek az izmos pasik. Ez szerintem ronda.
2012. aug. 23. 18:32
 18/65 anonim ***** válasza:
83%

nem az edzés mennyisége aggasztana, helyes, ha valaki sportol, támogatom, és ez a mennyiség nem is sok, amit írtál, én is szeretek sportolni

de sose buktam a kondis srácokra, ez van

nálam a férfi ott kezdődik, h kevesebbet foglalkozik a testével, mint én

nem akartam előítéletes lenni, csak ezt szoktam gondolni az ilyen kidolgozott testű emberekről, valamiért biztos fontos nekik a testük, megjelenésük, fontosabb, mint egy átlag embernek, tehát mi motiválja erre? ó, ez engem mindig nagyon érdekel, h kit mi motivál!

én is szeretek sportolni, de ha nem tökéletes az alakom, az egyáltalán nem zavar, akkor lennék zavarban, ha tökéletes lennék :)

hogy hogy nézek ki, azt meg rátok hagyom, olyan következtetést vontok le, amilyet csak akartok, kedves korábbi hozzászóló :) a világ nem fekete és fehér, hanem pepita!

2012. aug. 23. 18:45
 19/65 anonim ***** válasza:
nekem kicsit sok,de még nem vészesen.
2012. aug. 23. 18:48
 20/65 anonim ***** válasza:
Szépen kidolgozott test, de nálam csak akkor jöhetne szóba, ha a lelke is szép, ha tényleg jó ember és őszinte. 19/N
2012. aug. 23. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!