Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még manapság olyan lányt találni, akinek nem azon jár állandóan az esze, hogy a hétvégén melyik szórakozóhelyen igya le magát?
Nálunk a fiúk pont ennek az ellenkezőjét keresik...Létezik ilyen lány pl én meg a barátnőm ilyenek vagyunk, soha nem ittunk, nem voltunk buliba meg ilyenek.Egyenesen be tudok ájulni az alkohol meg a cigi szagától, annyira rosszul vagyok tőle!De hát erre az ilyenek lányok senkinek nem kellenek...Mindegy.Amúgy meg.Osztály társaim, évfolyam társaim mind megjátssza magát DE.Annak MEG mi értelme lenne???
16/L
Ezt a kérdést már Én is feltettem itt pár hónapja XD
Amúgy nincs vagy ha van is cseszheted mert kapcsolatban van és szereti a pasiját... Szóval szííívás, de nyugi sokan keressük a normális értékrendű lányokat... :D Üdv a Klubban :D
Vannak ilyenek és akiknek a bulin jár az eszük, azoknak is a nagyobb része szerintem kinövi ezt.
nem tagadom nekem a tavalyi évem részben ekörül forgott, mert akkor engedtek el először szüleim úgy igazán bulizni. hát ez van, de ezen a nyáron már meguntam , "kinőttem" belőle és alig jártam el, ha el is mentem akkor is alig ittam és a cigit is letettem. Ettől függetlenül én abban az időben se tartottam magamat ilyen felszínesnek, hogy csak a partyknak éltem ki magamat. Naponta forgattam könyveket és a jegyeim is jók voltak, csak hát "laza" voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!