Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még manapság olyan lányt találni, akinek nem azon jár állandóan az esze, hogy a hétvégén melyik szórakozóhelyen igya le magát?
Alkohollal senki sem leplezi a személyiségét, inkább az szokott kelleni, hogy kiengedje!
Miért ne lenne értelmes lány, aki hétvégén bulizni jár? Nyilván van az a szint, ami már gáz, de alapvetően normális, ha tizen(huszon)éves korban valaki sokat bulizik. A gond azzal van, ha a csajt tényleg csak ennyi érdekli, de ne ítéljünk már elsőre!
Persze, ha te nem vagy bulizós, akkor nyilván nem lenne jó pár neked egy partiarc csaj, de ettől még miért ne lehetne értelmes egy csaj attól, hogy hétvégén iszik? Nekem rengeteg lányismerősöm volt, akik igazi sikongatós részeg p1csák voltak tizenévesen és teljesen normális életet élnek, értelmesek.
nem lelpezi alkohollal senki a személyiségét, pont akkor meri kiélni az elfojtásait!
ha ez a rejtett énjük nem tetszik a lányoknak, csak a visszafogott mesterkélt az azt jelenti hogy nem valók hozzád.
egyébként én nem szeretek inni, egy kortyot sem mert minden alkoholnak utálom az ízét. mások sem szeretnek velem inni mert néha amikor erre vetemedtem, csak csendes lettem az italtól és részegen se tudtam elengedni magam csak kínosan próbáltam ügyelni jaj, nehogy baromságot csináljak.
és mondták is hogy nem látszik az ital, de úgy ülök ott mint egy szobor, rámnéznek és elrontom a hangulatot :/
szóval azóta nem is próbálkozok ivással.
viszont pasit sem akarok mert csak a gond van velük
tényleg csak gond van velük. egy nap 30szor felhívják az embert, nyaggatják hogy merre járt, mit csinált, eltűnsz 5 percre a nettől mondjuk wc-re már megy a hiszti hogy vajon hol vagy...
nem engednek el az 1000 éve ismert barátnőkkel bulizni, ha meg elmész utánadmennek és elrontják a csajos estét vagy leskelődnek, nyomoztatnak másokkal
előírják mikor meddig kell rájuk időt szakítani, betábláznák az összes szabadidőd mikor kell a gép előtt ülnöd és írnod neki.
nem teheted meg hogy csak úgy fogod magad és eltűnsz 3 napra vagy elutazol külföldre mert megint csak a hiszti, a vita, a kiabálás, érzelmi zsarolások (öngyilkos leszek, kinyírom XY-t).
csak akkor van szex mikor ők akarják de még ahhoz is lusták, csak oráloztatnak ott viszont bedurvulnak és lenyomják a fejed hogy fulladj meg lehetőleg mikor pedig már tövig bent van
ha nem engeded popóba akkor vagy minden percben utána ezzel nyaggat vagy elhagy
te nem nézhetsz rá senkire, de ők még fogdoshatnak is más csajt és ha szóvá teszed "kényszerképzeteid" vannak, meg hisztis vagy
hihetetlen jó nélkülük és remélem így is marad!
# 7 Én is ilyen voltam :D Most se vagyok alkoholista r.banc, nem drogozok, nem cigizek. Viszont töredelmesen bevallom, évi 2-3 alkalommal eljárok buliba. Persze nem rúgok be olyankor se, és nem k.rválkodok.. csupán jól esik 1-2 italt meginni a barátaimmal, és táncolni :D Barátomat se zavarja, tudja hogy hűséges vagyok. :) és ebben az egészben nekem nem maga a zene (amit egyébként utálok), vagy a piálás a lényeg, hanem az, hogy végre pár órája nem kell törődnöm semmivel, kikapcsolhatok :D Nyilván normálisan viselkedem közben :D
van sok antialkoholista, értelmes barátnőm :) szóval simán találhatsz ilyet :)
19/L
Ember, te kikkel jártál eddig? Egészen a popós dologig azt hittem, csak ironizálsz, mert minden amit addig leírtál az eddigi életemben CSAKIS nőkre volt igaz, pasiban még sosem láttam hasonlót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!