Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hülyítenek fiúkat a csajok a Myvip randin?
Nagyon nem tetszik nekem ez a hozzáállás a csajok részéről...
Ha már van egy randioldal, és ha már valaki feltölt magárók 1 képet, meg akar kapcsolatot, akkor mi a f*szért nem lehet normálisan válaszolni az üzenetekre? Rohadt válogatós r*banc minden csaj, aki csak akkor elégedett, ha megfelel neki a srác minden téren, és f*sz lehet a p*nájába! :@@@ 20/F
Hát azért mert a korosztályunkban vannak ( elég sokan) ilyen h*lye r*bancok, még nem kellene minden lányt együttvéve leszólni.
Akár hiszed akár nem engem is idegesítenek, már csak az is ahogy játszák az agyukat. Ja és azok a srácok is idegesítenek, akik szintén vip-en nyomulnak és nem értik, hogy nem szeretnék tőlük semmit, de ettől még nem mondom azt, hogy a fiúk r*hadt b*rmok.
Ja és annak aki azt mondta, hogy csak a külsőség számít annak elmondanám, hogy igen számít a külsőség at első benyomásnál , de aztán, ha a viselkedése bejön a lánynak akkor már nem lesz lényeges.
Tehát én nem vok ilyen lány, és sztem vannak még ezzel így páran.
15/L
Már visszadta 4 évvel ezelőtt,azota nem szeretem az embereket.Kedves kérdező neked meg ajánlom hogy nem megy lányokkal ,probald fiukkal.Ha az se meg össze...fuh probalkozz Biofilsággal.------lefeküdni fűvel ,fával.
Szivesen!
elkeseredett ember lehet ha ilyeneket írsz...
szerintem keress egy jó pszichológust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!