Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hülyítenek fiúkat a csajok a Myvip randin?
Nagyon nem tetszik nekem ez a hozzáállás a csajok részéről...
Ha már van egy randioldal, és ha már valaki feltölt magárók 1 képet, meg akar kapcsolatot, akkor mi a f*szért nem lehet normálisan válaszolni az üzenetekre? Rohadt válogatós r*banc minden csaj, aki csak akkor elégedett, ha megfelel neki a srác minden téren, és f*sz lehet a p*nájába! :@@@ 20/F
ohh köszönjük szépen a szép szavakat..
talán azért nem olyan válaszokat kapsz, mert ugyanilyen hangnemben írsz nekik...
mindegy..
ahogy te magad is mondtad ez egy randioldal ahol nem vagy köteles mindenkinek a "jó" oldaladat mutatni.. tehát ha nem kell a fiú semmilyen téren akkor gyorsba lelehet kapcsolni..
lehet ez néha durvábbra sikeredik mint kellene, de nem minden lány ilyen, pl én se :DDD
talán mert a fiatal muffoknak még mindig a seggük alá tesznek mindent(apu,anyu) és nem tudják mi az a komoly kapcsolat, felelősség stb.
csak legyen pasim és dugunk, akkor már jónak hiheti magát(kivétel mindig van), ja meg menő.
de én ezért nem erőltetem a netes dolgokat, sajnos ilyen ez.
Egy csajnak csak a külső a lényeg,azt hogy ezt nem vallják be az már más dolog.Amugy igazad van mindenbe amit állitasz róluk.Még hozzátenném: Egy csajnak tudod miért kell a házasság: legyen egy hülye aki hozza a pénzt, legyen egy hülye aki mindennap megdug,és legyen egy olyan valaki aki hozzásegit a teherbeesésbe. Ez a szomoru valóság!Persze most majd fognak jönni a hülye kommentek,hogy mekkora barom vagyok,de még1szer mondom ez a za igazság.Persze lehet valaki szeretni a házasságva vagy csak párkapcsolat gyanánt is,de akkor is a KÜLSŐ számít
F/19
na ez a válasz a kérdésedre: "Húúú micsoda intelligencia :D".
ebből most már tudod, ha nem akkor hülye vagy.
Kicsit bővebben összefoglalom most amit akartam:
Vegyünk egy alap példát, hogy van egy bombacsaj, aki felrakja magát a myvip randira, meg 2-3 jó kép róla, és bemutatkozás... aranyos, édes, minden....
Gondolom van választék, hogy melyik fiúval tudna kezdeni valamit..., meg melyik az, aki csak álmodhat róla...
Na de azért már egy elfogadott minimum szint nem ártana a nőknek!
Ha már elolvassa a levelemet, de semmi több, akkor is vagyunk olyan kulturáltak hogy a másiknak válaszolunk, hogy " bocs, de nem vagy az esetem, de azért sok sikert " vagy " ohh bocsi, de már van barátom, és megfelejtkeztem a myvip randis adatlapomról... ".
Érdekes még elképzelni is.... fellépsz, 4 srác is írt neked, átolvasod mindent, aztán összes üzenet törlése, és már lépsz is le myvipről....
Hallottam arról, hogy valamennyi csaj csak szórakozásból regisztrál fel, várva, mennyien írnának nekik a fiúk közül, de komoly kapcsolat és randi kizárva. Akkor meg minek? Nem zavar titeket, hogy más fiú lát benne lehetőséget, jövőt, hogy kapcsolat is lehetne a dologból, ti meg csak úgy törlitek az üzenetét? Rohadjatok meg mindnyájan, csajok!
Mindezek felett elgondolkozhatnátok azon, hogy ha jól néztek ki, és emiatt sikeresebbek vagytok, népszerűek, az nem ad rá jogot arra, hogy lenézően válogathassatok!
Még hogy a fiúk a r*hadékok, akkor ti mik vagytok?
Hülyítettek mindenkit, kavartok mások kapcsolatában, válogatósak vagytok, lenézőek, és kikéritek magatoknak, ha le r*bancoznak titeket az utcán, meg csak azért jártok buliba, discoba, hogy felszedjen már végre valaki.
Hányok tőletek.
kedves kérdező, talán nem a myvip randin kéne barátnőt keresni, eléggé színvonaltalan, ahogy már máshol is írtam, ha neten akarsz ismerkedni, akkor vagy normális párkereső oldalakon, vagy pedig fórumokon, a myvip randin csak kis p.csák vannak (tisztelet a kivételnek)
mellesleg, aki azt írta hogy mindent lányt csak a külső érdekel, és a fiúkat nem? ha a fiúkat nem érdekelné a külső akkor összejönne egy ducibb lánnyal is... ennyit erről, meg nők nélkül még is hol lennétek? a két nem nincs meg egymás nélkül...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!