Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még komolytalan?! Vélemények róla?
"De azért agyilag még nincs a "toppon""
Dehogynem nagyon is helyén van a srácnak az esze
Ezzel szemben viszont te egy buta liba vagy akit nagyon könnyen lehet hülyíteni :D Ugyan már vajon mit akarhat egy 14 éves srác aki ráadásul nagy csajozós?Komoly kapcsolatot? LOL Ezt kapjátok ha csak a külsőre mentek hülye r*bancok,a nagy átb*szásokat
Ez a korosztály még olyan, hogy az egyik srác, például a te ismerősöd, már nem szűz, nagyban fogyasztja a lányokat. A másik pedig ilyeneket kérdez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Már nem tudom hányadik kérdésnél olvasom azt a válaszokban, hogy a nők ribancok... Szarok vagyunk, hülyék vagyunk...
Milyen érdekes akkor, hogy mégis csak az efféle nőkre van szükségetek kedves "ribancozós" férfiak - tisztelet a kivételnek akik nem ilyen alpári bunkók!
Mit kell leszólni mindjárt őt is? 16 évesen jó, hogy nem olyan tapasztalt! Ha meg az lenne, akkor meg az a baj nemde? Mindenből tanulhat, ebből az esetből is! Ha csalódik, tanulóleckének jó volt mindenképpen a dolog és ennyi! Ő is érzi, hogy egy 14 éves srác azért nem komoly, nem lesz tartós komoly kapcsolat vele. Ilyen korban véleményem szerint amúgy sem kell, se 14, se 16 évesen... Úgy írta: éretlenebb, mint én! Még csak nem is azt mondta, hogy ő mennyire komoly! Nem értem miért kell lehurrogni.
S pár szó a facebookról! Igen is a facebook nagyon kapcsolat romboló tud lenni meg általánosságban az interneten való írott formájú kommunikáció, mert félre érthetitek egymást ami vitához vezethet! S akármilyen hihetetlen, még az ilyen hülyeségekből is, mint a szívküldözgetésből is le lehet szűrni ezt azt...
S most hogy válaszoljak is a kérdésre röviden:
Ne lovald bele magad nagyon a dologba, mert ahogy írtam még fiatal (a fiúk amúgy is később érnek), s túl sokat ne várj tőle. Ha netán mégis lenne veletek valami, nem valószínű, hogy nagyon sokáig tartana.
Ez csak egy meglátás, de a döntés úgy is a tiétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!