Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire az első csókolózástól?

Figyelt kérdés
Félek,mert még sosem csináltam.Nem tudom,hogy hogyan is kell,mikor kell abbahagyni,fejetfordítani stb.Ki kezdje én vagy a fiu?Félek hogy nem fog tetszeni neki és aztán már nem lesz semmi a dologból...
2009. júl. 24. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért kell ettől ennyire félni? egy krokodillak fogsz csókolózni, vagy mi, mert ebben az esetben megértelek..?! minden jönni fog magától, és ha el is bénázzátok, nem kell katasztrófaként megélni, nevessetek rajta, majd belejöttök, erre nincsenek szabályok, ez egy tök jó dolog!

:) 22l

2009. júl. 24. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Imádom ezeket a kérdéseket, olyan aranyosak :) A csókolózás az egyik legkönnyebb és legjobb dolog a világon. Mikor először csináltam, én se tudtam többet mint te, mégis magamtól ment, teljesen természetesen, és másnap visszahallottam, hogy ügyes vagyok :)

Az mindegy hogy ki kezdi, a lényeg hogy a szitu megfelelő legyen. Szerintem az az ideális, amikor alapból közel vagytok egymáshoz (tehát például egy padon ültök, vagy meghitten beszélgettek), és ha van egy 5-10 másodperces szünet, amikor egyikőtök sem szól semmit, és egymás szemébe néztek. Na ez a legjobb, ilyenkor kell lépni :)

Én általában jobbra fordítom el a fejemet, nekem az természetes. A csóknál magánál először csak gyengéden, aztán majd úgyis alakul. A magam részéről mindig alkalmazkodom a partnerhez. Hacsak nem egy totál paraszt a srác, nem fog kiábrándulni ha esetleg rosszul csókolsz. Nem lesz semmi baj!

2009. júl. 24. 16:57
 3/4 anonim válasza:
Sztem ne parázz.Én is nagyon paráztam tőle, megkérdeztem a családi és baráti körömbe minden velem egykorú csajt, hogy hogyan kell, de erre nem igen tudtak kielégítő választ adni.Engem egyszerűen lekapott a pasi, de nagyon jó volt :D Én is jobbra fordítom a fejem, nekem nem jön az hogy balra fordítsam.Miután lekapott kb még 3x smároltunk...csókolóztunk.Szerintem nem lehet elmagyarázni, hogy mit kell csinálni, egyszerűen jön magától, különösen ha a fiú jól csókol és ő kezdeményez, majd ő vezet, te pedig menj utána, alkalmazkodj :P:P
2009. júl. 24. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha én vissza emlékszem az első csókolózásomra, le hajtott fejjel el pirosodom....

Nem tudtam mit hogy merre kell, amikor a fiu lekapott, haha inkább nem is folytatom, mert mé gmindig kinos számomra, még visszagondolni is rá. De ennek már kb 6 éve :D Azóta már anyuka vagyok :)

nyugi nem lesz semmi. ez spontán fog jönni.

2010. márc. 3. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!