Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből több is köztük?
én is ezt gondolom de ö mégis azt hajtogatja hogy de nem jön be a srácnak meg ha be is jönne neki akkor se jönne vele össze mert csak haverok közbe meg barátnöm is felmegy a sráchoz csak ugy és utána nem mond el semmi hogy mi volt ott meg mit csináltak mennyi ideig de ha én csinálnám ezt akkor meg hisztizne hogy nem mondok el semmit
én probálok nem foglalkozni a fiúval meg azzal se hogy barátnöm probálja rám "uszitani" de azért fura hogy nem birnak ki egy hetet se egymás nélkül
én probálnám hanyagolni
de nekem rosszul esik hogy mindig ma is megkérdezi hogy mesélje el mi volt ma? mondom ha aharja erre meg lelép hogy de mennie kell
megörjit mit akar mert én mondtam neki hogy hagyjon már békén a sráccal mert lehet alig ismerem a fiút de igy is látszik rajtuk hogy folyton flörtölnek
meg pár napja felhiv hogy a srác azt mondta hogy bejövök neki meg stb erre mikor megnézem a mentet beszégetésük akkro látom hogy csak nagy kinkeserves faggatás után nyögött ki egy havány igent -.- és szerintem a srác is azt hiszi hogy én mondom barátnőmnek hogy beszéljen rólam pedig én tiltanám neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!