Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki? Létezik még olyan srác, aki járna egy ilyen lánnyal?
16 éves vagyok, és még soha nem volt barátom, még csak nem is csókolóztam soha. Olyan, mintha elkerülnének a férfiak, pedig nem vagyok csúnya, állítólag kifejezetten szép, különleges arcom van, bár van rajtam egy kis súlyfelesleg, de nem vagyok dagadt, csak husis. Még soha nem randiztam senkivel, az utcán is néhányan utánam fütyülnek vagy beszólogatnak, pedig nem öltözöm kihívóan - és mégsem volt még soha senkim. És nem is zavar, hogy szűz vagyok, csak az, hogy hiányzik egy társ, emiatt sokszor érzem magányosnak magam.
De a korombeliekkel nem szeretnék kezdeni, ők még olyan kis éretlenek. Viszont se ők, se az idősebbek nem lépnek felém. Szerintetek miért? Ez nagyon ciki?
Az a lényeg,hogy ne általánosíts,mert csak azért kötöttek beléd ;) Figyu,ha minden 14-től 17évig terjedő fiút ismernél nem mondanád ezt,hogy te érettebb vagy.Csak azért mondom,mert nekem is volt egy ilyesfajta kérdésem,és leoltottak.Hidd el,lehet (de csak lehet)hogy én is vagyok olyan komoly mint te,és én is magányosnak érzem magam(csak ez ellen én teszek is ;) ).Egyszer találkoztam egy 9 éves kislánnyal,akivel 3 és fél órán át beszéltünk a vallásról,a kezdetről,az ősrobbanásról,és a csillagászatról.Hülyén hangzik,de azóta is az egyik kedvenc beszélgető-partnerem...Sokszor ülünk össze,és jól mulatjuk az időt...Igaz,hogy unokahúgom,hisz ha ismeretlenül odamennék hozzá 195 centivel,szerintem nagyon megijedne tőlem :/ Akkor kezdtem el érteni,hogy nem én vagyok komoly,érett,hanem a környezetemben lévők az éretlenek,ugyanilyen idősen.Szerintem semmi baj nincs egy kis husival...Mindenkin máshogy áll,lehet,hogy rajtad még jól is :) Amúgy meg ne is zavarjon,hogy szűz vagy,mert szerintem annál becsesebb egy lány,minél tovább marad szűz,persze azért ne várj 40 éves korodig... Minden mindig
az általánosítással kezdődik... És ne haragudj meg érte,de muszály lesz egy kicsit érzéseket vinned az életedbe.Volt egy lány,akivel a járás szélén álltam,(ha megkérdeztem volna,hogy járunk-e,akkor biztosan igent mond)de láttam rajta azt a rideg arcot,azt a semmitmondó bús tekintet,és olyan érzéketlen volt a lány,hogy 2 évembe telt "felolvasztanom a jégszíve felét" .A másik felére már nem volt erőm....Viszont vigyél egy kis színt az életedbe,járj el szórakozni,barátnőiddel,akárhova.Akárhol összefuthatsz egy olyan fiúval,aki tetszene neked,és ha komolyságra mész,az nem süt le azonnal egy fiúról...Ahhoz legalább egy pár mondatot kell vele beszélned,hogy megtudd.... Tudom,milyen a magányosság,én is voltam így sok ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!