Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki? Létezik még olyan srác, aki járna egy ilyen lánnyal?
16 éves vagyok, és még soha nem volt barátom, még csak nem is csókolóztam soha. Olyan, mintha elkerülnének a férfiak, pedig nem vagyok csúnya, állítólag kifejezetten szép, különleges arcom van, bár van rajtam egy kis súlyfelesleg, de nem vagyok dagadt, csak husis. Még soha nem randiztam senkivel, az utcán is néhányan utánam fütyülnek vagy beszólogatnak, pedig nem öltözöm kihívóan - és mégsem volt még soha senkim. És nem is zavar, hogy szűz vagyok, csak az, hogy hiányzik egy társ, emiatt sokszor érzem magányosnak magam.
De a korombeliekkel nem szeretnék kezdeni, ők még olyan kis éretlenek. Viszont se ők, se az idősebbek nem lépnek felém. Szerintetek miért? Ez nagyon ciki?
Látod? erről beszélek... gyerek vagy még, és szöveget értelmezni sem tudsz (szerintem a külső inger elég megfelelő megfogalmazás...)
Azt, hogy egy fiúnak tetszik egy lány (ez lehet fordítva is!) akkor jelzéseket küldd, hogy igen, te bejössz nekem, és kéne valamit csinálnunk. Erre neked reagálnod kell, de ez mind metakommunikáció, és ha ez megtörténik, ha tökös akkor lép. Ha nem, akkor tovább folytatja és neked kell lépned....
Eddig ilyet nem tapasztaltál? Nem hiszem el. Az is, hogy utánad fütyültek ilyesmi. Egyébként nem minden 16 éves srác éretlen, az én barátaim mind érettebbek a koruknál, akárcsak én, és gyakran elmélkedünk dolgokról is, valamint vannak idősebb ismerőseink is, de a lányoknak nem kellünk, mert átlagosak vagyunk, én meg pl. még túlsúlyos is... De nem részletezem, nem győztél meg, arról, hogy érett vagy.
F/16
#14: Kösz, de a szövegértelmezéssel nincsenek gondjaim. És képzeld, nem, még nem tapasztaltam ilyet, azon kívül, hogy utánam fütyültek az utcán. Egyszer-kétszer talán volt, hogy valaki megbámult az utcán, és tetszett is nekem, és mosolyogtam rá, de utána elkapta a tekintetét és nem is nézett rám többet. Pedig nem vagyok ijesztő.
Amúgy meg nem volt célom meggyőzni senkit semmiről. Egyáltalán nem érdekel, hogy szerinted érett vagyok-e vagy sem. A kérdésemre a válasz érdekelne.
Azért tök jó,hogy 16 évesek osztják itt az észt.Pedig nem sokat éltek meg... és ő a komoly pff...
Nem ciki ez.Nem találtál megfelelő srácot.A lányok valóban hamarabb érnek.De belül ugyan olyan gyerekesem mint a velük egykorú srácok.
Nem kell ezen vitatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!