Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,? milyen magaságú férfiakat szerettek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 13:24
11/15 anonim válasza:
Én 170 vagyok, szóval mondjuk ezt olyan közepesen magasnak, és gyakran hordok magassarkút, akár olyat is, aminek 10 centis a sarka.
Barátom 195 centi szerencsére ((:
De világ életemben a 190 felettiek jöttek be. Nekem nagyon fontos a másik magassága.
16L
12/15 anonim válasza:
Hát én elég pici vagyok, 158cm, de szeretem, ha egy pasi magas, nekem az olyan jó, attol olyan férfias:D. Fel tudok rá nézni :D. Szóval olyan...185cm felettiek. :D
16L.
13/15 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok, szóval ha végigvonulok valahol egyedül, akkor úgy érzem magam, mint valami yeti. Itt a környéken nem nagyon járkálnak magas emberek, ezért jó, ha legalább a fiú magasabb nálam úgy 5-10 centivel. Volt már, hogy találkoztam egy fiúval, aki egy fejjel alacsonyabb volt nálam, elég zavarban voltam, nem is lett a dologból semmi, pedig rendes srác volt :(
14/15 anonim válasza:
én 1.73/L vagyok és az 1.80 felettiek jönnek be. onnan pedig a határ a csillagos ég, szal egy két méter 2O centis pasas sem zavarna XD
15/15 anonim válasza:
180 centi fölötti, mert az a jó, ha akkor is magasabb nálam, mikor magassarkúviselésre vetemedem... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!