Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha maszti közben rá gondolok, akkor szerelmes vagyok bele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, jó barátok vagyunk. Egyáltalán nem jön be, és másba vagyok szerelmes 3 éve. De maszti közben mégis sokat gondolok rá. Rá, és nem arra akibe amúgy szerelmes vagyok. De maszti után meg azt mondom magamba: Fúújj, soha nem tudnék vele... Ez most akkor mi?2009. júl. 24. 12:55
11/13 anonim válasza:
Velem is van ilyen, van hogy olyan ismerősre vizualizálok, aki nem is jönne be úgy igazán, de mikor kanos vagyok, akkor másképp tűnik.. :D
16/f
12/13 anonim válasza:
az aakar lehet a tudatalattid, es azt gondolod hogy nem akarod mert olyan tulajdonsagai vannak, amik nem jonnek be neked, de a tudatallatid szerint az alkata bejon es jo lenne ha vele lennel.... meg ko tesztuni... probald ki majd vele is, ha a mostani baratos elhagy... lehet az undortivaol job lesz
13/13 anonim válasza:
sokszor a bizarr dolgokra fel lehet izgulni pl elképzeled hogy vele vagy közben nem is tetszik neked, de ez felizgat mert oylan "lehetetlen" ha érted mire gondolok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!