Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha maszti közben rá gondolok, akkor szerelmes vagyok bele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, jó barátok vagyunk. Egyáltalán nem jön be, és másba vagyok szerelmes 3 éve. De maszti közben mégis sokat gondolok rá. Rá, és nem arra akibe amúgy szerelmes vagyok. De maszti után meg azt mondom magamba: Fúújj, soha nem tudnék vele... Ez most akkor mi?2009. júl. 24. 12:55
1/13 anonim válasza:
Hát jobb lett volna ha többet írsz az emberről. Szimpla vonzalomból is lehet másra maszturbálni.
2/13 anonim válasza:
Jah első vagyok bocs....nem olvastam figyelmesen el amit írtál..
Nos, ilyennel még nem találkoztam. Én csak olyanra gondolok közben,akivel el is tom képzelni az ügyet.Érdekes mindenesetre.
3/13 A kérdező kommentje:
többet... hát nagyon jó barátok vagyunk, néha az idegeimre megy, és ha így csak normálisan rágondolok, akkor a hideg kiráz a gondolattól is hogy vele... :S
2009. júl. 24. 13:02
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor én sem értem magam... de azért köszi hogy megpróbáltál segíteni:)
2009. júl. 24. 13:02
6/13 A kérdező kommentje:
vonz és undorodok tőle?:O
2009. júl. 24. 13:44
7/13 anonim válasza:
ne haragudj, de ha ilyen kérdést teszel fel, akkor szerintem nem tudod igazán mi a szerelem, azt nem lehet összetéveszteni másik érzéssel
és ha rá masztizol, akkor az csak egyszerű szexuális kíváncsiság, az undor pedig nem szó szerinti undor, hanem mivel tudod hogy ő a barátod, ezért nem akarsz tőle semmit
remélem érthető voltam
17L
8/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen régen! Nem azt jelenti, hogy szerelmes vagy!
9/13 anonim válasza:
Ha sokat vagy vele akkor azért! Ez nem szerelem! Csak ő van most közelebb hozzád!
10/13 A kérdező kommentje:
Érte, köszönöm! de még ígyis idegesít:S:D
2009. júl. 24. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!