Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem és az apám szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem és az apám szerelmesek? WTF?

Figyelt kérdés

A nővérem 17/L az apám 39/F,és 1-2 éve csinálják azt,hogy szinte szeretkeznek,puszilgatják egymást, a TV előtt is (mivel apum egyik lábában a térdkalácsa nemrégiben lett megműtve porckopás miatt)a nővérem sokszor masszírozgatja,a kedvében jár meg ilyenek...

én 13/F vagyok és nagyon érdekes a dolog.

Kérlek értelmes megértő válaszokat írjatok : /

2012. aug. 21. 17:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Hugom is ilyen (20eves). Bele ül az ölebe, megöleli, puszilgatja. Össze bujnak tv-zeskor. Ezt hivjak szoros apa-lanya szeretetnek.

Parom fia is ilyen (ö 14 eves). Ölelkeznek, neha együtt is alszanak. Nem vagyunk egyformak, mindenki mashogy mutatja ki. Shopia Loren (80eves) meg ma is kezen fogva maszkall a 30 valahany eves fiaval.

Ha verfertözest csinalnanak akkor azt nem nyilvanosan tennek, hanem titokban.

2012. aug. 21. 17:59
 22/28 anonim ***** válasza:
65%

Te milyen egy kanos tini vagy.

Puszilgatják egymást és masszírozza a sérült apád. Hajajj!

Durvábbat is tudok mondani, vannak olyanok, akik a csecsemő gyereküket a szájukon puszilják meg! Van durvább! Régebben amikor nem állt egy család számára rendelkezésre gyerek bébi táp és a gyereket nem szoptatták, akkor az anyuka megrágta az ételt a gyerek helyett és a szájába adta!!!

Van olyan család is, ahol a gyerek jó sokáig a szülőkkel alszik...

Szerintem egyébként lövésed nincs a szeretkezésről... Ennyi.

2012. aug. 21. 17:59
 23/28 A kérdező kommentje:

"Hugom is ilyen (20eves). Bele ül az ölebe, megöleli, puszilgatja. Össze bujnak tv-zeskor. Ezt hivjak szoros apa-lanya szeretetnek. "

Némmá,ugyan ezt csinálják :D

erre mondtam,hogy majdnem szeretkezés...

2012. aug. 21. 18:01
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
Az eltúlzott, feltűnő rajongás nem éppen szerencsés egy 17 éves lány és egy 39 éves apa között. Ez az állapot bármikor bármelyik részéről átcsaphat egy érzelmi lángba, amit már nagyon nehéz kezelni. Őszintén beszélnék a nővéremmel négyszemközt és elmondanám neki ezt a fajta veszélyt. A reakciójából érezni fogod, mi is a valóságos helyzet.
2012. aug. 21. 18:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Általában mocskos fantáziám van, de ez nem tűnik többnek normális apa-lánya szeretetnél.
2012. aug. 21. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
azért bocsássa meg a világ, de miért ül egy 17 vagy épp idősebb lány az apja ölébe? még ha nincs is mögötte semmi, akkor is..
2012. aug. 21. 19:29
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

24-es. Most komolyan, képzeld el, ahogy a 13 éves kanos kissrác odaáll a 17 éves, alighanem némiképp felvilágosultabb nővére elé, és közli, hogy "ez akármelyikőtök részéről átcsaphat érzelmi lágba, jobb lesz vigyázni." Ne mondj már neki ilyeneket. Két szót szól a kissrác a suliban erről, és apuka máris a hűvösről pilloghat.

Ez egy normális apa-lánya kapcsolat, a szeretkezés egészen másmilyen.

2012. aug. 21. 22:54
 28/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,erre voltam kiváncsi :)
2012. aug. 22. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!