Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinten! Miert csinaljak ezt a fiuk? Most akkor hogy oltozzenek a csajok?
Úgy úgysem tudsz kinézni, hogy mindenkinek megfeleljen, de amúgy meg miért is akarnál? A megoldás, hogy úgy öltözködsz, ahogy neked jól esik, de nem árt, ha ez épeszű határok között mozog, így pl ha a derékfarmeren átszűrődik a tundrabugyi vonala és fölötte figyel az xl-es rövidujjú póló, akkor ne csodálkozz, ha senki sem fog piacképes csajként tekinteni rád. Ha meg kirakod mindened, az már színtiszta provokáció, így nem kell a pasikat bunkózni, ha megjegyzéseket tesznek.
Hasznos dolog a saját adottságaidat is figyelembe venni, pl jókora úszógumira nem jó a tapadós felső, kivillanó bordákra sem előnyös a rövid top, mint ahogy narancsbőrös, hófehér combra se húzzon az ember lánya miniszoknyát.
Ha ezeken a határokon belül, a neked tetsző stílusban válogatod a ruháidat, akkor bekaphatja mindenki, akinek nem tetszik.
Csak jól járhatsz, ha tartod magad az elveidhez. Így a legkönnyebb elkerülni azokat a srácokat, akiknek csak egy rövid szexkapcsolatra kellenél.
Ha valaki meg akar szerezni, vegye a fáradságot, hogy megismerjen és akarja elnyerni magának a szerelmedet. Legalábbis én így látom.
Én szerintem nem öltözök ribancosan, viszont tul vissza fogottanse, szerintem jól öltözök, vagyis jól érzem maam abba a cuccba amiben vagyok, és szerintem ez a legfontosabb, És azt a srácot meg felejtsd el. Egy ével ezelött megismerkedtem egy sráccal, egy hetet voltunk is együtt, szakitottunk, és beszélgettünk, sokszor probálkozott, nem adtam magam, aztán 9 hónap próbálkozás után igent mondtam és ma 4 hónapja nagyon boldogok vagyunk együt.
Ha valakinek kellesz, mindig kellesz, nem csak 1-2 hétig.
A kérdező leírásából nem derült ki, hogy mennyire nyílt meg a srácnak. Én rögtön a szexre asszociáltam, lehet, hogy rosszul tettem, majd kifejti, ha akarja.
Az viszont biztos, hogy a szexet nem kell elkapkodni, jobb előtte kiépíteni egy bizalmi kapcsolatot, és az sem mindegy, hogy az öltözködésével mit sugároz.
Mért olyan buta a a felfogásod. Az ilyen képek azért népszerűek pasi berkekben, mint a nők körében a izmos, szálkás, arányos férfiakról készült képek. Szexis, beindítja a fantáziánkat, elképzeljük milyen jó lenne lefeküdni a csajjal és miket művelnénk vele. De ennél többre a többség szerintem nem becsüli a magamutogatós lányokat. Egyszeri alkalom, ha te is ebbe a kategóriába akarsz tartozni akkor öltözz úgy mint ők.
A facebook meg nem értem mióta számít ekkora véleményformáló erőnek. Ha valóban adsz arra kinek mennyi lájkja van az ilyen képek alatt, csak sajnálni tudlak. Az hogy vmi vonzó és szép és hosszú távú értékeket hordozz, vagy pár pillanatra nagyobb figyelmet kap, de csak azért mert sokan kanosak, nem hiszem hogy egy lapon említhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!