Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nőiesen jár, tuti hogy meleg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, rázza a fenekét és úgy rakja a lábait mind valami modell, és felfelé néz :D akkor tuti meleg vagy csak ilyen?2009. júl. 23. 23:58
1/13 anonim válasza:
hát nem tuti, csak 100% xD
nahjó:) lehet, hogy tényleg modell és azért jár így :D
2/13 A kérdező kommentje:
de nem az, apukám igencsak jóképű munkatársa :D és tuti nem modell XD
2009. júl. 24. 00:25
3/13 anonim válasza:
1. vagyok:D hát akkor lehet hogy nem meleg, sok embernek van elég érdekes, úgymond kifinomult járása:D
a hangja és a beszédstílusa normális?:D
5/13 A kérdező kommentje:
Hangja az... Az is elég érdekes de beszélni "rendesen" beszél :D
2009. júl. 24. 10:22
6/13 anonim válasza:
Dehogy biztos, hogy meleg..ez hülyeség. Max, nagyobb az esélye. De ismerek olyat, aki rázza a fenekét, miközben jár, a hangja is lányos és mégis a lányokat szereti. Ha egy lány fiús, akkor sem biztos, hogy leszbi. Mondom..max nagyobb az esélye:D
7/13 anonim válasza:
hello én 22/f meleg... Nem mindig a tükrözi a külső a melegséget...ismerek nagyon férfias embereket , és melegek a kutya se mondaná meg róluk , csak én:D..de vannak nagyon nőies ismerőseim és nagy csajozós hírébe állnak....a mai világba már nehéz elmondani külső , és viselkedés alapján. főleg hogy a nemek kezdenek összemosódni....teszteld le ha annyira kíváncsi vagy:)... vannak csajok akik valahogy mindig vonzzák, vonzódnak a meleg pasikhoz...:)
8/13 A kérdező kommentje:
12:33: hogy teszteljem le?:D tudnál segíteni? Te okosnak tűnsz :) leteperni nem akarom mert... Hát ugye azt azért mégse :) van más ahogy lehetne?
2009. júl. 25. 12:35
9/13 anonim válasza:
először is akarsz tőle valamit?( nem vagyok okos csak sajnos bele csöppentem ebbe a világba) mennyi idős a faszi?nem mondom hogy teperd le... lenne pár tippem,... regisztrálj valamelyik meleg társkeressőn.. pl gaypoint.hu- hát ha fent van,, vagy ha nagyon érdekel a srác, akkor egyszerűen ismerkedj vele..hívd el ide oda... majd szép lassan mozdulj rá...:) jha valahogy még az igazi férfias melegek se tudnak meg szabadulni attól hogy a kisujjukat felemeljék íváskor.:D
10/13 anonim válasza:
Én ismerek egy srácot, aki eléggé nőiesen jár, és helyes, és nem modell, és nem meleg, van barátnője.
Úgyhogy a kérdésre a válasz: Nem, nem tuti, hogy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!