Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent? Akar valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent? Akar valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 2 évvel idősebb nálam és csak neten ismerjük egymást. Tetszik nekem de nem az hogy jól néz ki hanem, hogy kedves meg jófej. Van barátnője szóval nem erőltetek semmit. Facebookon szoktunk beszélgetni és nem tudom, hogy csak barátok vagyok az ő szemébe vagy több. Múltkor azt mondta az exe csaja jobban néz ki nálam. Eléggé le voltam törve. De szokott olyanokat is írni amiket meg nem hinném hogy írna egy "barátnak". Szerintetek? Valakivel jó lenne erről privibe is beszélni :)

2012. aug. 21. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja, beszélgetni akar!
2012. aug. 21. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Mik azok a dolgok, amiket nem írna egy barátnak és neked mégis írja? Egyszerűbb lenne válaszolni, ha azt is leírnád, mert az eddigiek alapján teljesen egyértelmű, hogy semmit se akar szerintem.
2012. aug. 21. 11:44
 3/3 A kérdező kommentje:
pl. folyton ilyeneket ír :3 :$ ;33 stb. meg csipkelődik
2012. aug. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!