Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt mire véljem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt mire véljem? Akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Nem rég egyik haverommal elmentünk bulizni és este náluk aludtam. Úgy volt, hogy mondta hogy kihúzhatós az ágya, majd én alszok az egyik felén ő a másikon, szóval gondoltam ez így jó is lesz. Ezzel szemben mire megérkeztünk, kb hajnal 5kor, már eléggé álmosak voltunk, szóval végül nem húztuk ki az ágyat csak olyan egyszemélyes változatán aludtunk. Elalvás előtt egymáshoz se értünk meg semmi, de mire felébredtem, már megölelt.

Ez csak véletlen volt szerintetek vagy direkt? Meg ez is, hogy inkáb kisebb helyen aludtunk, nem tudom eléggé gyanús.. :(

Egyébként van barátom, és ettől a sráctól nem akarok semmit, tudja, hogy szeretem a barátomat. Akkor ez mégis mi volt??

2012. aug. 19. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Van barátod és elmész egy sráccal bulizni? Sőt nála is alszol?? Ejnye szimbaaa :D rossz kislány

egyébként elképzelhető hogy akar valamit. Szerintem kérdezz rá nyíltan :)

2012. aug. 19. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet pusztán ösztönös is. Ha jól és mélyen alszik, akkor az ember megöleli a mellette levőt. Feltéve ha ellenkező nemű. Persze lehet hurrogni, hogy de én nem csináltam akkor ő miért... Hát azért mert neked rosszabb az alvókád mint neki.

Ne képzelj többet valamibe mint ami. ;)

2012. aug. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!