Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vagyok egy lánynál, és el akarom neki mondani?
Figyelt kérdés
Itt vagyok egy lánynál,ő nincs itt most,de finoman közölni szeretném neki,hogy én kezdek odalenni érte,és nekem nem a barátság jut eszembe róla...
Mit mondjak neki amivel még nem leszek tolakodó,de finoman a tudtára is akarom adni,hogy nekem kell ő,és hogy tudja,hogy nem csak egy haver számomra,hanem én többet szeretnék,amúgy sztem neki is bejövök....
2012. aug. 21. 11:20
11/15 anonim válasza:
azért ne tök nyilvánvalóan hagyd elől, inkább így jajj megjöttél és csúnyán "ottfelejted"
12/15 anonim válasza:
egy csók többet ér minden szónál :p
13/15 A kérdező kommentje:
utolsó előtti,nincs is itt fent,hanyagoljuk már a hülyeséget ha lehet,mert ezt komolyan kérdeztem.AKi nem tud tanácsot adni az kerülje az ilyen baromságokat,mert azok egyáltalán hidegen hagynak,a többieknek köszönöm. a segítséget
2012. aug. 21. 15:03
14/15 A kérdező kommentje:
Nem kellett neki mondanom túl nagy dolgokat,mert egész éjszaka faltuk egymást,annyira örülök ennek :)
2012. aug. 23. 15:51
15/15 anonim válasza:
ugye hogy egy csók (vagy több) többet ér?:D:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!