Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt vagyok egy lánynál, és el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt vagyok egy lánynál, és el akarom neki mondani?

Figyelt kérdés

Itt vagyok egy lánynál,ő nincs itt most,de finoman közölni szeretném neki,hogy én kezdek odalenni érte,és nekem nem a barátság jut eszembe róla...

Mit mondjak neki amivel még nem leszek tolakodó,de finoman a tudtára is akarom adni,hogy nekem kell ő,és hogy tudja,hogy nem csak egy haver számomra,hanem én többet szeretnék,amúgy sztem neki is bejövök....

2012. aug. 21. 11:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
és te a lánynál gyakorizol?:D pofám leszakad xD
2012. aug. 21. 11:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam így egy lánnyal, és szó szerint közöltem vele, hogy nemcsak egy haver a számomra, és igazából totál odavagyok érte. Jobban jársz a nyíltsággal, mintha célozgatsz, mert a célozgatást azt simán lehet, hogy nem érti meg.
2012. aug. 21. 11:30
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
mutasd meg neki ezt a kérdésed xd
2012. aug. 21. 11:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Ez nagy!

Mutasd meg neki a kérdésedet!

2012. aug. 21. 11:31
 5/15 anonim ***** válasza:

te onnan írogatsz ide? xD

én a helyedben már megfektettem volna...megáll az eszem. xD

6/15 A kérdező kommentje:

Most egyedül vagyok nála,ő elment dolgozni,szted ezt csinálnám ha itt lenne???Ne idegesíts....

Tippeket kérek,és azért írtam ide,hogy ne csesszem el,tippeket kérek,tanácsokat....

7/15 anonim ***** válasza:
Hogyha már a nála vagy szerintem tudja ,hogy szereted!
2012. aug. 21. 11:33
 8/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem is jobban jársz a nyíltsággal. Mondd el neki, hogy mit érzel. Hiába adunk tanácsot szavakat nem tudunk a szádba adni. Kezdheted úgy hogy szeretnék mondani, kérdezni valamit... És hidd el ha elkezdted akkor jön a folytatás. Csak te tudhatod, hogy miért szerettél bele, milyen tulajdonságok tetszenek benne. Ezeket mind elmondhatod neki. De a cikibbeket hagyd ki :D! És ha tényleg bejössz neki akkor úgyis látni fogod rajta. A folytatás meg bármi lehet, de szerintem nem kell elkapkodni..:)
2012. aug. 21. 11:47
 9/15 anonim ***** válasza:
ezt nem értem. haverja vagy és a lakásán vagy úgy hogy ő közben dolgozik? ezt hogy hoztad össze?
2012. aug. 21. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:

ismered jól, írj ki egy olyan kérdést, ami szted bejön neki ezzel kapcsolatban, ezt meg a többi gázos kérdést pedig töröld ki a saját listáról nehogy megnézze

de azt meg hagyd elől, így nem kell a szemébe mondanod, talán a barátja maradhatsz, és ha mégsem, látni fogod a viselkedésén kérdésein

de furmányos vagyok :D

2012. aug. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!