Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vagyok egy lánynál, és el akarom neki mondani?
Itt vagyok egy lánynál,ő nincs itt most,de finoman közölni szeretném neki,hogy én kezdek odalenni érte,és nekem nem a barátság jut eszembe róla...
Mit mondjak neki amivel még nem leszek tolakodó,de finoman a tudtára is akarom adni,hogy nekem kell ő,és hogy tudja,hogy nem csak egy haver számomra,hanem én többet szeretnék,amúgy sztem neki is bejövök....
Ez nagy!
Mutasd meg neki a kérdésedet!
te onnan írogatsz ide? xD
én a helyedben már megfektettem volna...megáll az eszem. xD
Most egyedül vagyok nála,ő elment dolgozni,szted ezt csinálnám ha itt lenne???Ne idegesíts....
Tippeket kérek,és azért írtam ide,hogy ne csesszem el,tippeket kérek,tanácsokat....
ismered jól, írj ki egy olyan kérdést, ami szted bejön neki ezzel kapcsolatban, ezt meg a többi gázos kérdést pedig töröld ki a saját listáról nehogy megnézze
de azt meg hagyd elől, így nem kell a szemébe mondanod, talán a barátja maradhatsz, és ha mégsem, látni fogod a viselkedésén kérdésein
de furmányos vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!