Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vannak helyes pasik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 19:42
81/97 anonim válasza:
Én már órák óta itt keringek a kerületben. Már csak te hiányzol mellőlem. Egyébként Julien vagyok.
82/97 anonim válasza:
80-as,akkor mit keresel itt??:D Gyere sétálgassunk itt a 11. kerben kérdező!!!!
83/97 A kérdező kommentje:
Mindenki sétálgat, közben telefonozik? :-P Julien! Nem látlak! :-(
Tök szép tüzijátékot láttam a kertből. Ti láttatok? :-)
2012. aug. 20. 21:59
84/97 anonim válasza:
Én meg innen a 11-ből láttam,nagyon tetszett,rég nem volt ilyen szép!Már csak Te hiányoztál mellőlem kérdező!!!
85/97 A kérdező kommentje:
Tényleg sajnálom! :(
De Te vagy a lovag, ide kellett volna jönnöd, legyőzni a sárkányt, kiszabadítani a várból és együtt nézni a tűzijátékot. De nem jöttél... :(
2012. aug. 20. 22:11
86/97 anonim válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de miért tetted fel ezt a kérdést?:) Az érdekesség kedvéért szerintem nem vagyok helyes.
87/97 A kérdező kommentje:
Már írtam. Nagyon unatkoztam és tényleg érdekelt, vannak-e itt helyes fiúk/férfiak. Szerintem ebben semmi rossz nincs!
2012. aug. 20. 22:20
88/97 anonim válasza:
Jah,ló alattam,páncélruha zörög rajtam,kard az oldalamon,legyőzöm a 77 fejű sárkányt,téged meg kiszabadítalak a várból,és együtt lestük volna a tűzijátékot:D Tisztára népmesében érzem magam:D
89/97 anonim válasza:
86-os,akkor minek rontod itt a hangulatot(?),sőt még helyes sem vagy!!:P
90/97 anonim válasza:
#86-os. Szerintem sem, csak érdekelt.:) De hogy nehány kommentből kisütöd, ki a helyes... Tudsz te valamit!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!