Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20onéves lányoknak tényleg ez az ideál? Lányok?
Tegnap este mentem haza a héven. A végállomáson szálltam fel, és láttam egy csinos, értelmesnek tűnő lányt a barátnőjével. 20-25 között lehettek.
Csinosan volt öltözködve, de nem plázacicásan, és nem is rbancosan.
Felszállt 3 roma fiatal. A szokásos hangoskodás, szotyiköpködés, trikóban feszengés, röhögés. És az egyik lány a 15 perces menet idő alatt úgy nézte az egyik srácot, hogy azt hittem mindjárt félre dobja a hagyományokat és ő megy oda hozzájuk, hogy nincs-e kedve hazakísérni az egyik fiatalnak.
És számomra ez annyira ledöbbentett, hogy egy teljesen értelmesnek tűnő lánynak is az ilyen pasik jönnek be, hogy eléggé összezavarodtam. Most már tuti, hogy a normális pasik alig kellenek a lányoknak csak szamárnak, mert az összes lánynak az ilyen balhés "menő" srácok jönnek be.
akkor nyilván én vagyok a vak, vagy a hülye, aki nem ismer fel egy rajongással teli nézést.
másrészt: 2 ajtóval errébb álltak egymástól és sokan voltak a héven. nem hinném hogy attól kellett tartaniuk hogy odatülekednek és megverik őket ;)
Most egy kicsit a fo tematol elterve, de hadd jegyezzem meg, hogy az ilyen balhes emberek eseteben a bamulas a leheto legrosszabb dolog, amit csinalhat az ember. Ovatosan, lopott pillantasokkal persze fel lehet merni a terepet, hogy az ember fel tudjon keszulni mindenre, de bamulni nagyon nem jo otlet.
En egy ideig Londonnak egy eleg zuros kornyeken eltem es a legelso tanacs, amit kierkezesemkor kaptam, hogy ha a buszon vagyok, lehetoleg meg csak a szemebe se nezzek az ilyen negerekbol allo bandatagoknak (mert ugye mindig csoportokban jarnak), mert esetleg rosszul jarhatok...
Kerdezo: teljesen mindegy, hogy miert bamultak a lanyok, de ne kanyarodj be zsakutcaba azzal, hogy azt hiszed, minden lany ugyanolyan es ugyanazt akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!