Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20onéves lányoknak tényleg ez az ideál? Lányok?
Tegnap este mentem haza a héven. A végállomáson szálltam fel, és láttam egy csinos, értelmesnek tűnő lányt a barátnőjével. 20-25 között lehettek.
Csinosan volt öltözködve, de nem plázacicásan, és nem is rbancosan.
Felszállt 3 roma fiatal. A szokásos hangoskodás, szotyiköpködés, trikóban feszengés, röhögés. És az egyik lány a 15 perces menet idő alatt úgy nézte az egyik srácot, hogy azt hittem mindjárt félre dobja a hagyományokat és ő megy oda hozzájuk, hogy nincs-e kedve hazakísérni az egyik fiatalnak.
És számomra ez annyira ledöbbentett, hogy egy teljesen értelmesnek tűnő lánynak is az ilyen pasik jönnek be, hogy eléggé összezavarodtam. Most már tuti, hogy a normális pasik alig kellenek a lányoknak csak szamárnak, mert az összes lánynak az ilyen balhés "menő" srácok jönnek be.
Nem lehet, hogy azért nézte, mert hülyék voltak a srácok? Néha én is nézek embereket, de nem pont azért, mert tetszenek...
"Most már tuti, hogy a normális pasik alig kellenek a lányoknak csak szamárnak, mert az összes lánynak az ilyen balhés "menő" srácok jönnek be."
Ne kezd ezt a gyerekes, sértődött óvodás viselkedést, mert legalább annyira kiábrándító, mint a szotyiköpködő cigányok.
24/n
nekem nem jönnek be a balhés nagymenő srácok
25L
A szotyiköpködős cigányokat szívem szerint agyonlőném... -.-
Amúgy velem is volt már, hogy láttam egy srácot, aki meredt szemmel bámult két smároló leszbit a buszon, és azt hittem tetszik neki. Mire barátom szólt, hogy ott figyel a kezében az előkapott vipera, és a "tetszés" tekintete rögtön leesett, hogy valójában a vihar előtti csend, hogy mindjárt a torkuknak ugrik, mert amúgy egy díszpéldányos skinhead volt, aki gondolom kevésbé komálta a homoszexualitást...
Ennyit a tekintetekről... Én is meredten bámulom a cigányokat, ha felszállnak, mert attól félek, hogy belémkötnek, és ha belémkötnek, ne akkor kapjak elő gázsprét, és ne akkor találjak ki valami menekülési módot... Sajna a cigányok a puszta létezésükkel magukra vonják a figyelmet, mivel veszélyesek, és hiába ül ott mellettem álmaim pasija a buszon, ha szemben velem 3 kancigány produkálja a balhét, én is le fogom őt sz.arni...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!