Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradjak örökre egyedül? Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak örökre egyedül? Más hogy küzdi le ezt?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok,életembe 2 férfival voltam együtt,és egy idő után unalmassá vált mindkettővel a szex.A mostani párommal 3 éve vagyok együtt(az előző csak 3 hónap volt)Azt hiszem szerelmes lettem valakibe,úgy hogy van párom,és nagyon szégyellem.De azt hiszem a srác is belém,ő szakított is a barátnőjével.Nem merek összejönni vele,a mostani párommal annyira jól megérjük egymást,úgy érzem vele jobban összeillek,de nem vagyok szerelmes belé és már ő se belém.Azt hiszem örökre egyedül kéne maradnom,nem akarok ribanc lenni,mert egy idő után unalmas lesz mindenkivel a szex.Fél évenként cseréljem ezért a párom??Nekem az erkölcs fontosabb mint a testi vágyak.Azon is gondolkoztam,hogy kivetetem a méhem,hogy ne termelődjön bennem semmiféle hormon,és ne kívánjam a szexet.A szerelem meg mindig elmúlik.Az a legrosszabb,hogy azt se tudom,hogy amit most érzek szerelem-e vagy csak fellángolás.Úgy érzem megőrülök..
2012. aug. 20. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Neked az a bajod, hogy nincs időd gondolkodni, megismerni magad. Csak élsz a süket világba irányelveket követve útmutatást várva amik vagy hasznosak vagy nem.

A te életed, nincsenek skatulyák. Ülj le egy kicsit gondolkodni, néz mélyen magadba, ha kell hónapokat töprengj. Rendezd soraid, hogy mi az ami NEKED fontos és mi az ami NEM.

Ilyen csélcsap életet élve én is el lennék tájolva.

23/L

2012. aug. 20. 13:37
 2/9 Hanariko ***** válasza:

ez hülyeség, ki ne vetesd a méhed, mert rohadtul meg fogod bánni. A nőknek is vannak nemi vágyaik, és ha azért hagyod el a párod, mert már nem szereted az NEM RIBANCSÁG hanem TISZTESSÉGESSÉG.

ne félj az egyedül léttől, jöjj össze azzal, akibe szerelmes vagy, lehet vele nem lesz uncsi a dolog.

Csak úgy tudod meg, ha próbálkozol.

Aztán ha vele is szétmennél és mondjuk nem lesz senkid egy évig, nem kell pánikba esni. Mindenki itt rinyál (most nem te konkrétan hanem általában) hogy már féléve, x hónapja vagy egy éve nincs senkije. És? nem dől össze a világ, majd lesz. Addig koncentráljon az ember barátokra, barátnőkre (mármint haver értelmeben) hobbi, tanulés, munka...

Sztm szakíts a mostani pároddal és jöjj össze azzal, akibe szerelmes vagy.

2012. aug. 20. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nőből vagy, így törvényszerű, h ha találsz egy jóképűbb pasit, otthagyod az aktuális párodat, bármennyire is szeretted azelőtt. Ez normális dolog (sajnos), ne vetesd ki emiatt a méhedet!
2012. aug. 20. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
nem tudja kivetetni a méhét, mert illegális. Nem kell félteni a kérdezőt, csak magára káros.
2012. aug. 20. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Magad se tudod mit akarsz, a jelenlegi párod csak azért kell neked hogy ne érezd magad egyedül, nem szereted,nem elég jó neked, helyesebb jobb fiúra vágysz de te se vagy elég jó hogy megkaphass egy olyat ezért keresettél már 2x lúzert hogy valami azért legyen. Önző vagy!
2012. aug. 20. 14:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Kaphattam volna meg helyes fiúkat képzeld,de nem voltam szerelmes beléjük! És akikkel eddig voltam,azokba szerelmes voltam!
2012. aug. 20. 14:30
 7/9 anonim válasza:

Szia!

A méhedet nem tudod kivetetni, mivel azt csak akkor veszik ki, ha valamilyen orvosi probléma fenn áll és az életedet veszélyezteti. De ha ki is veteted, attól még kívánhatod a szexuális együttlétet. Az hogy a párodat már nem szereted és van valaki más akihez vonzódsz nem azt jelenti, hogy rögtön szerelmes vagy belé. 23 éves, fiatal lány vagy. Ha nem vagy biztos a lépésben akkor inkább gondold át. De lehet, hogy jobbat tenne ha egy kis időre egyedül maradnál. Foglalkozhatnál a családdal a barátaiddal esetleg a hobbiddal ha van ilyen. Hagyj magadnak időt arra hogy meg tudj állapodni. Ráérsz, nem hajt a tatár. Nem értek veled egyet abban, hogy mindenkivel unalmas lesz a szex ez szerintem nem így van. Kell egykis kreativitás, és két nyitott ember, hogy be tudjatok hozni olyan dolgokat amik felpezsdítik az együtt töltött időt. Sok sikert kívánok bárhogy döntesz.

2012. aug. 20. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos a szerelem idővel elmúlik, de jó esetben átalakul valami erős kötelékké, ami sokkal józanabb és komolyabb érzés.

Én is hasonlóan érzem magam, most vagyok a harmadik komoly kapcsolatomban és úgy érzem, mintha valami szexuálisan túlfűtött vadállat lennék a férfiakhoz képest. Eddig minden párom mellett úgy éreztem, szegények nem győzik teljesíteni az igényeimet. A jelenlegi páromnál még nehezíti a helyzetet, hogy nagyon maradi, nála nem lehet megspékelni a dolgokat szexi fehérneművel vagy valami jó ötlettel feldobni az együttlétet, mert mindig csak hagyományos pozitúrákban és módokon történik minden. Időnként próbálok bevetni új dolgokat, amiket a kedvemért kis időre kipróbál, de nagyon hamar visszatér a régi, bevált pozitúrába; látom rajta, hogy zavarba jön az "extrém" dolgoktól. Ráadásul hetente 1x csináljuk, ami nekem nagyon kevés, akkor is gépies az egész, nem "ösztönszerű". Mivel sosem voltam hűtlen típus, inkább hetente többször kielégítem magam.

Úgy hiszem, nincs olyan kapcsolat, ami örökké ugyanolyan lánggal ég, mint az elején, de valahogy meg kell találni a módját, hogy ne dobjunk el mindenkit két-három év együttlét után.

Ha úgy érzed, hogy a pároddal passzoltok, minden stimmel köztetek, akkor szerintem érdemes vele maradnod még akkor is, ha a heves érzelmek elmúltak, mert nagyon fontos egy társ, akivel mindig számíthattok egymásra. Én legalábbis így vagyok vele. A biztosat egy bizonytalanért kockáztatni nagyon felelőtlen dolog. De természetesen te tudod, hogy mit érzel, ha nagyon kifelé kacsintgatsz már a kapcsolatodból, akkor talán jobb lépni.

Viszont ne feledd, semmi sem tart örökké! Lehet, hogy az új partner nagyon csábító, nagyon nagy kalandokat tartogat, de az sem lesz örök!

Kívánom, hogy dönts legjobb belátásod szerint és hogy pozitívan alakuljon az életed!

31/N

2012. aug. 20. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,látom,hogy ez egy érett nő válasza.A párom mellett maradok,ez a fellángolás a másik iránt hiba volt.Megbántott,mert bevallotta csak szexre kellenék neki,én meg mondtam,hogy felejtse el.Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve..
2012. aug. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!