Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön az ha a pasi mackós testalkatú vagy 1 kicsit annál több? nem ilyen dagadt állatra gondolok=D
barátom alacsonyabb és mégis van ilyen súlya :D
nem zavar,olyan kis puha :P jó rajta feküdni :D
Hmmm... nem tudom, hallottad-e már a mondást? Az igazi férfi 100 kg-nál kezdődik ;)
Na persze csak kellő testmagasság mellett....
Elég ironikus tud lenni, ha valaki 180-190 cm testmagasság mellett csak 60-70 kiló...
Még mindig a 18-as vagyok.. a 16-os üzenném:
Attól, hogy valakinek nem tetszenek a csontvázak, nem jelenti azt, hogy igénytelen...
A párom is mackós, én az ilyeneket szeretem... és nem azért, mert bárki jó lenne... hanem mert ez tetszik.
Egy extra vékony férfi az én ízlésemnek nem elég férfias.
,,Elég ironikus tud lenni, ha valaki 180-190 cm testmagasság mellett csak 60-70 kiló..."
Én határozottan jobban érzem az 186 centis magasságommal 60 kilósan, mint egykor 100al. Nem jelentenek problémát olyan hétköznapi dolgok, mint például a lépcsőremászás, és nem izzadok holtbüdösre, mint túlsúllyal. A ruhákról nem is beszélve, hogy bátran vehetek fel bármit anélkül, hogy szégyellnem kellene olyasmiféle hájcsöcsöket, amikkel mázsásan rendelkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!