Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire igaz?
Figyelt kérdés
Szerintetek az igaz ha két pár nehezen jön össze akkor sokáig együtt lesznek,ha meg könnyen, akkor hamar szakítanak?Van ebbe valami?2012. aug. 19. 20:47
1/5 anonim válasza:
Baromság.
Tiniknek való "bölcsesség".
2/5 anonim válasza:
szerintem lehet benne valami...mert ha valakik nehez jönnek össze, sok időbe telik nekik találkozni, akkor azért mégiscsak próbára van téve a szerelmük...
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Minden erőlködés nélkül, nagyon hamar összejöttem párommal, rengeteget találkoztunk, és...és azóta is együtt vagyunk, a kapcsolatunk pedig abszolút szilárd lábakon áll.
Hogy meddig tart egy kapcsolat, az a feleken múlik, hogy mennyire érettek egy párkapcsolathoz, és mennyire szeretik egymást, nem azon, hogy mennyi idő után jöttek össze.
Én mellesleg azt tapasztaltam a környezetemben, hogy azok a párok, akiknél sokáig ment a "huza-vona", nem sokáig voltak együtt...
4/5 anonim válasza:
Ha két pár jön össze abból grupi vagy párcserés szex lesz.
5/5 anonim válasza:
Kb 10 perc alatt jöttünk össze "szerelem első látásra" és 8 éve vagyunk együtt szóval kamu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!