Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk\Lányok! Szerintetek nagyon durva ha 13 éves vagyok,64 kiló,173 centi, és nagyon nagy a mellem? Barátnőm ezzel csesztet mindig, de én nem hiszem el neki. és amikor megkérdeztem anyut, ő is azt mondta. Szerintetek nem ciki? srácok nektek ez bejön?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 19:43
11/18 anonim válasza:
Igen egy kép jó lenne, mert így nem tudjuk, hogy mekkora is :)
Arcodnak nem kel rajta lennie, de ruha azért legyen rajtad, mert még pár hülye elkezdi rád verni (nem szó szerint), meg gondolom te se mutogatod a melleid :D
8. voltam
14/18 anonim válasza:
Jó esetben kb. 5év múlva fognak így kinézni a lány kortársaid. Ha egyáltalán mind nőnek ekkorára.
15/18 anonim válasza:
Ha formás, addig örülj,majd hogy ha kezdd fáradni/utána már fájni is a derekad,majd akkor nem lesz jó ;) Jah,és ezeknek egy képet ne küldj,mert arra fogják a nyulam-bulamjukat verni :)
16/18 anonim válasza:
én 20 éves vagyok, 75-78 kilo, és 1,73 m de ez egyetemen egy faszinak egengedett nem? :D
17/18 anonim válasza:
13/f vagyok és nekem nagyon bejönne :DD
18/18 anonim válasza:
Semmi esetre se hatrany inkabb elony. Sokan irigyek lesznek a kulsodre es a pasizassal se lesz bajod. A fiuk szeretik a jo mellu lanyokat. Az a lenyeg el ne hizz mert akkor mindenbe hatraltatni fog. Es te is jobban fogod majd elvezni a szexet egy jo csavoval mint ha egy szerencsetlen baleket csinalnad. 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!