Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön ha egy csajon tetoválás van?

Figyelt kérdés
nem feltétlenül intim zónákban, de pl, ha a karomra van varratva a családnevem (nem XXL-es betűméretben)
2012. aug. 19. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mondjatok akár mit nekem egy szép tetoválás bejön.(Nem valami igénytelen divat vacak,meg nevek stb... De igen is vannak igényes ,szépek is :D)
2012. aug. 20. 19:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam is van tetoválás és NEM valami divatszar, hanem olyan ami NEKEM jelent valamit, számomra fontos. Szerintem azért mert valakinek nem jönnek be a tetoválások nem kéne pofátlanul lehúzni és le kicsinyíteni azt akinek van és tetszik. Nem lesz senki több vagy kevesebb, azért mert van rajta tetoválás, de ha ő úgy érzi jól magát akkor ahhoz SENKINEK NINCS JOGA MEGVETNI EZÉRT !!!!!! És igen, sokan divatból tetováltatnak, de sokan vannak azok is akik önkifejezés céljából, saját maguk számára tetováltatnak valamit. Egy tetoválás nem arról szól, hogy mutogassam mindenkinek, hogy de menő vagyok..NEM! arról, hogy NEKEM MIT JELENT !!! és ehhez senkinek semmi köze. szerintem :)
2012. aug. 23. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!